![]() |
Unreal II: The Awakening
Na www.osiolek.com pojawił się link do tej gry.Ściągnął bym sobie, ale mi nie pójdzie:).Oczywiscie na powyższej stronie w dziale ISO/Gry
|
a ja już ssam
jak mi się spodoba to kupię orginał |
Cytat:
|
o kurczę aż tyle sobie za to krzyczą ?????
legendarnego half lifa kupiłem za stówkęz dodatkami :) a tu taki zonk :(( cóż z tego że nowość jak będzie kiepska to tylko ludzi będą nabijać w butelkę |
Czy to jest cos roznego od Unreal 2 na 3cd?
Bo ten U2 jest.....no....bardzo dobry:) |
a to nie jest ten unreal tournament 2003????Ja nie kumam to jest jeszzce nowszy?
|
Unreal Tournament 2003 to kontynuacja Unreala Tournamenta.
A UNREAL 2 to kontynuacja UNREALA ! Tak mi sie wydaje ! I oczywiscie Unreal 2 to single ! No i jest nowszy od UT 2003 ! (tak mi sie wydaje moge sie mylic... w tym co pisze :) :) ) A nie interesuje sie zabardzo .. bo na moim sprzęcie to ewentualnie jakąs pokazówke :) |
UT2003 to byla kontynuacja Unreal Tournament, a Unreal 2 to oczywiscie kontynuacja Unreala. Ja akurat jestem tego pewien, chociaz i tak specjalnie mnie te gry nie interesuja. UT2 moze bede chcial zobaczyc i od kogos pozycze, ale UT2003 to nie dla mnie, bo multiplayer jakos mnie kompletnie nie ciagnie.
|
Hmmm... pytam z czystej ciekawości - wiadomo coś na temat wymagań sprzętowych tego Unreal'a 2?
|
Cytat:
Opinie sa rozne! Podobno kolorowy i nie trzyma klimatu z U1. Czekamy na Doom-a3:) |
Całkiem spore te wymagania ;) Ale to już chyba normalka w dzisiejszych czasach :( Trza się zaopatrzyć w solidny sprzęt - zwłaszcza jak chce się popykać w Doom'a III :)
|
Zeby chociaz te wymagania mialy cokolwiek wspolnego z rzeczywistoscia... To, ze jakis komputer z nawiazka spelnia minimalne (a nawet rekomendowane) wymagania, wcale nie znaczy, ze gre chociaz uruchomi. Zobaczymy, jak bedzie w przypadku Unreala, ale nie mam zbyt duzych nadziei na to, ze tam przyloza sie do odpowiedniego zoptymalizowania kodu. A Doom III to juz zupelna fantastyka jesli chodzi o wymagania. Pomijam juz to, ze GeForce3 jest tam absolutnym minimum do tego, zeby zobaczyc wyglad wszystkiego taki, jak powinien byc (bo uruchomic podobno mozna i na czyms slabszym). Ale moze ktos na forum mial w swoich rekach alphe i mogl sam sprawdzic, jak sie sprawuje? (no i jak wyglada, bo to tez mnie interesuje).
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:38. |