![]() |
..::Jednak Produkty NORTONa RULEZ::..
Ilość załączników: 1
nie tak dawno byl topic o firewallach i antywirusach i każdy miał cos sowjego do polecenia
dzisiaj kupiłem nowy PCWK i były tam art. o firewallach i antywirusach i produkty nortona bezwzględnie prowadzą zobaczcie sami w załączniku skany czekam na opinie od was ps. wiem że temu tak na 100% nie można wierzyć, ale w końcu są to fakty ;) |
Ilość załączników: 1
i firewalle
|
A ja zawsze byłem za Nortonem:P :cisza:
|
Witam!
ja rowniez uzywam NAV 2003 Pro i NPF 2002, a polecam NIS 2003, natomiast odradzam NU w kazdej wersji |
Ja też od początu jake na antywirach od Symanteca, z tym że wróciłem z wersji 2003 na wersje 2002, bo na mój sprzęt zjadał troche za dużo zasobów :P A właśnie: odczuliście jakieś zmiany w wersji 2003 w porównaniu z 2002???
|
Witam!
... - lepiej mi dziala skaner poczty :) - ladniejszy interfejs :) |
Mam wrażenie, że NSW2003 jest jednak lepszy od 2002.
Jako zapory używam Sygate, przyzwyczaiłem się. 8) |
ja tam tez jade na NA2003 NPF2003 i jest ok!
|
OD PIERWSZYCH KONTAKTOW z kompem ( a byl to 286) zawsze przewijaly sie dwie nazwy NORTON I MKS_VIR. Sa do dzisiaj. To o nich swiadczy jak najlepiej!!!^_^
|
Ja cały czas jestem z Nortonem :))
Mam całą edycje 2003 :)) |
Mniej odczuwam posiadanie wersji 2003 tzn mniej mi przeszkadza. Natomiast co do jakosci to niezaprzeczalnie lepsza.
|
Ja "od zawsze" uzywam nortonowego antywirusa (tylko raz przepuscil wirusa :()
i systemworksa (zaj*** norton speed disk) takze norton is good :) |
Ja też zawsze używam pakietów Nortona i jeszcze nic mi nie przepuścił - tak mi się przynajmniej wydaje.:)
|
Re: ..::Jednak Produkty NORTONa RULEZ::..
Cytat:
|
Re: Re: ..::Jednak Produkty NORTONa RULEZ::..
Norton to wielkie G! Ja tam nie uzywam tego kombajnu i komp i hula jak trzeba
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:46. |