![]() |
Terminator 3
Ilość załączników: 1
przegladalem newsy na temat tego filmu.
zastanawialo mnie, jak Arnie Szwarcus wypadnie (w koncu mlody to on za bardzo nie jest). no i szok :o wyglada rownie dobrze jak w Terminatorze 2. technika chyba zaczyna czynic cuda... |
taaaaaaaa ;)
i pamietajcie: "She'll be back" :D |
Pewnie Arnold, jako Terminator na emeryturze będzie uczył jakiegoś młodego Terminatorka :) wszystkich sztuczek, coś na wzór 'Batman'a 20 lat później' ;););) :D:D:D
|
Cytat:
on bedzie sie z robo-panienka naparzac :D |
Cytat:
A kto gra tą robo-panienkę ? Jakaś 'ciekawa' kobitka? :) |
tej pani od "she'll be back" nie kojarzę, ale wcale taka zła nie jest :zeby:
|
a mnie sie Gewhr36 podoba - ta spluwa ktora Arni trzyma w raczce - ma odrzut jak szampan - swietna bron
|
Cytat:
tylko czy to bedzie kreskowka jak batman czy moze zrobia to z zywymi aktorami :P |
Cytat:
240x128 -> ftp://ftp.film.wp.pl/pub/trailer/68/t3_t_240.mov 4,25MB 320x172 -> ftp://ftp.film.wp.pl/pub/trailer/68/t3_t_320.mov 8,68MB 480x260 -> ftp://ftp.film.wp.pl/pub/trailer/68/t3_t_480.mov 16,49MB po ogladnieciu bedziecie juz wiedzieli dlaczego 'she'll be back' :D |
Cytat:
Hmmm, z ta She will be back to sie pewnie nie zawiedziecie. A tym, ktorym sie ta pani podoba, moge na rozbudzenie apetytu przypomniec, w jaki sposob, a wlasciwie w jakim ubraniu, terminatory sie pojawiaja :)) Czytalem w jednej gazecie, ze aktorka nie wyrazila sprzeciwu, aby rowniez w taki sposob sie pojawic i widzowie beda to mogli dokladnie zobaczyc :) A co do wygladu samego Arniego to nie oszukujmy sie. To ani specjalisci od efektow specjalnych (chociaz to moze troche), ani tez fakt, czy dobrze sie on trzyma, ale wszyscy wizazysci, "kosmetysci" i inni tacy dbajacy o wyglada aktora. Ostatnio ogladalem jakis koncert, w ktorym wystepowala miedzy innymi Cher i troche sie zdziwilem widzac, ze wyglada na okolo 15 - 18 lat. Nie dziwi mnie juz, jak z jakiegos potwora robia miss swiata, ale to zrobilo na mnie pewne wrazenie. Zreszta juz od pewnego czasu widzac na przyklad jakas nowa ladna piosenkarke nie mowie, ze jest ladna, tylko, ze ma dobrych wizazystow. Smutne, ale prawdziwe... |
Cytat:
|
Terminator ma teraz dziewczyne.
Samotny terminator w dwójce chodził w skurzanych ubraniach i uganiał sie za chłopakiem, teraz mu znaleźli dziewczyne by niebyło żadnych wątpliwości co do Arnolda zachcianek. hehe Ale tak na serio, to coś markotnie mi wygląda nowy T3. Może dlatego też orginalny reżyser dwóch części tego filmu niechciał sie podjąc trójki. Ale chętnie sobie oglądne i może mnie sie bardzo spodoba. shuma02 |
Pewnie Terminatorów 3 kręcili tak samo jak władce pierscieni :D
3 filmy jeden po drugim a potem puszczają w odstepach czasu aby kasiore zbić ..dlatego Arnold trzyma sie kupy:P :D 8) |
Podobno Arnold podczas kręcenia kaskaderskiej scenki złamał obojczyk :fiu:
I przez tydziń nie mogą robić zdięć :o (w radiu słyszałem) |
Qede zassałem zwiastun i qpa
Dzwięki idzie , obrazy brak . A Quick Time Player mam....... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:10. |