![]() |
Jak zabezpieczć - po raz kolejny...
Witam,
Sprawa wygląda następująco... Posiadam kilka albumów ze zdjęciami, które to przygotowałem do wypalenia na płyty i chciałbym te płyty (z albumami) zabezpieczyć, aby nikt z "przeciętnych" użytkowników PC i nagrywarki nie mógł ich tak po prostu sobie przegrać. Czy jest możliwość zabezpieczenia takiej płyty ? Jeśli tak to w jaki sposób, jakim softem, etc... Mam na myśli coś poważniejszego, może nawet coś typu SafeDisc. Od razu zaznaczam, że zdjęcia robiłem WŁASNYM aparatem, skanowałem WŁASNYM skanerem i nawet obrabiałem i tworzyłem albumy oryginalnym oprogramowaniem, tak więc proszę potraktować mój topic poważnie i podarować sobie ewentualne komentarze typu "(...) chcesz zarabiać na czymś co już sam ukradleś (...)". Z góry dziękuję za pomoc. |
odp na priv
|
Re: Jak zabezpieczć - po raz kolejny...
Mogę ci polecić SafeLocka w wersji dla małych firm. W 100% nie do skopiowania (ograniczenie sprzętowe dla odczytu), dosyć duzo pułapek antycrackerskich i takie tam rzeczy. O więcej informacji zapraszam na maila: SafeLock@CDrinfo.pl
|
I co, nikt więcej nie ma żadnych pomysłów ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A co to?
Ja też poproszę :cisza: |
ja też bym to coś chciał...Please !! :)
|
Hmm, to chyba jakies tajne jest, bo jeszcze nikt mi nie przyslal ^_^
|
Rozumiem że czekam daremnie no cóż....:blee:
|
sarcofago na tym avatarku to Ty jesteś ? powalił mnie na kolana :)))))))))))
|
Na avatarku jest stare zdjęcie...teraz pewne rzeczy jeszcze bardziej urosły i panienek jest więcej (tych z piórkami) ;) :D
|
eee... to chyba fotomontaz. tacy skrajnie wypakowani kolesie zazwyczaj maja male fiutki.
dlatego laski nie lubia kulturystow... ^_^ |
Sa wyjatki od reguly....a to jeden z nich :D
|
Co to za zagadka:
mały ptaszek, duża klatka? 8) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:36. |