Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   eurowizja (https://forum.cdrinfo.pl/f5/eurowizja-16189/)

jasut 31.03.2003 22:25

Cytat:

andrzejj9 napisa***322;(a)
A ja nie ;) Nie przepadam za Ich Troje, ale wydaje mi sie, ze ta piosenka maja szanse zajac wysokie miejsce, a moze nawet wygrac. Nie twierdze, ze tak bedzie, ale nie widzialem innego kandydata na ten konkurs.
Osobiście nie przepadam za tego typu muzą, ale szanuję tych wszystkich, którzy Ich Troje słuchają i na pewno nie powiem, że są to idioci i bezguścia. Zupełnie nie przeszkadzają mi ludzie, którzy słuchają Keine Grenzen, a oburzenie Wiśniewskiego dotyczące Hitlerowskiego teledysku do tej piosenki uważam za uzasadnione. Myślę, że Polacy mają tendencję do spostrzegania elementów otaczającego świata jako czarne lub białe, a świat to przede wszystkim potęzne obszary SZAROŚCI.

Wojtek Toruń 31.03.2003 17:31

A ja kiedyś słyszałem że Polsce nie zależy żeby wygrać ten festiwalo-festyn bo następny festyn odbędzie się w kraju zwycięscy.
Trzeba więc zorganizować imprezę, nagrody itp.
Teraz jak mi się to przypomniało to wiem dlaczego wysyłamy ...... .
Pozdrawiam

andrzejj9 31.03.2003 17:29

Cytat:

kraluk napisa***322;(a)
Zgodzę sie z Tobą!
A ja nie ;) Nie przepadam za Ich Troje, ale wydaje mi sie, ze ta piosenka maja szanse zajac wysokie miejsce, a moze nawet wygrac. Nie twierdze, ze tak bedzie, ale nie widzialem innego kandydata na ten konkurs.

misz_masz 31.03.2003 16:57

Cytat:

pepperman napisa***322;(a)
caly ten festiwal (czytaj festyn) eurowizji jest warty tyle samo co ich troje.
Popieram !!!! kiedyś na poczatku kariery to ten marny zespół śpiewał nawet, nawet...... ale teraz . Toż to tego się słuchac nie da. A fe...

kraluk 31.03.2003 13:58

Cytat:

Zgodzę sie z Tobą!

CIAPEK 31.03.2003 12:21

nie jestem fanem ani Ich Troje ani Blue Cafe, ale wiem jedno! Na Eurowizje powinno jechać Blue Cafe z piosenką "You may be in love"!! Jest znacznie lepsza, melodyjna i bardziej wpada w ucho!8)

kizio 03.02.2003 15:45

Cytat:

Y@nkee_PL napisa***322;(a)
wiem tylko tyle ze ten z Ich Troje (jak mu tam nie pamietam :blee:)
Michał Wiśniewski ???

przemas 03.02.2003 14:57

tak sobie myślę, że było by naprawde ciekawie, gdyby ich troje wygrali niemiecki finał. oczywiście gdyby tak się stało to oni by reprezentowali ten kraj w konkursie eurowizji, gdyż nie mogą zrezygnować - takie są podobno warunki kontraktu. więc zakładam, że wygrywając w niemczech rezygnują z rezygnowania polski [czego nasi organizatorzy nie przewidzieli] i jadą na łotwę [bodajże] jako reprezentanci niemiec. a wtedy najprawdopodobniej wygrywają cały ten konkurs. bo wszyscy polscy fani będą mogli wówczas głosować na nich. nie będą mogli tego zrobić [głosować] gdyby ich troje wyjechali na łotwę z polską flagą. tak więc jest realna szansa na to, że polacy odniosą sukces na eurowizji, ale nie jako nasi reprezentanci. może to i dobrze. bo lepiej żeby wygrali jako niemcy niż polacy...

mapsajm 03.02.2003 14:27

aaa, ja! ich troje - das ist sehr gut polnische (i tutaj mam dylemat, bo kiedyś to było coś o świniach, ale ostatnio ewoluujemy do rangi przyjaciół???)...:blee:

krzpac 03.02.2003 13:36

a ja tam ich troje lubie słuchac...:blee: :jezyk: :fiu:

pepperman 02.02.2003 23:40

:D :D :D nie znam ich repertuaru. chyba cos mnie ominelo... choc raczej na szczescie.

tomgoo 02.02.2003 23:36

A ja przytocze text jednej z piosenek Ich troje
"A gówno to - Ich Troje"
^_^ :D ^_^

paput2000 02.02.2003 22:55

Też się z tym zgadzam, i tak wogóle.:pisze:

Pawel_k 02.02.2003 20:51

Cytat:

:D ^_^ :D
dokladnie 8)

pepperman 02.02.2003 19:17

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:24.