![]() |
Cytat:
|
A ja kiedyś słyszałem że Polsce nie zależy żeby wygrać ten festiwalo-festyn bo następny festyn odbędzie się w kraju zwycięscy.
Trzeba więc zorganizować imprezę, nagrody itp. Teraz jak mi się to przypomniało to wiem dlaczego wysyłamy ...... . Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
nie jestem fanem ani Ich Troje ani Blue Cafe, ale wiem jedno! Na Eurowizje powinno jechać Blue Cafe z piosenką "You may be in love"!! Jest znacznie lepsza, melodyjna i bardziej wpada w ucho!8)
|
Cytat:
|
tak sobie myślę, że było by naprawde ciekawie, gdyby ich troje wygrali niemiecki finał. oczywiście gdyby tak się stało to oni by reprezentowali ten kraj w konkursie eurowizji, gdyż nie mogą zrezygnować - takie są podobno warunki kontraktu. więc zakładam, że wygrywając w niemczech rezygnują z rezygnowania polski [czego nasi organizatorzy nie przewidzieli] i jadą na łotwę [bodajże] jako reprezentanci niemiec. a wtedy najprawdopodobniej wygrywają cały ten konkurs. bo wszyscy polscy fani będą mogli wówczas głosować na nich. nie będą mogli tego zrobić [głosować] gdyby ich troje wyjechali na łotwę z polską flagą. tak więc jest realna szansa na to, że polacy odniosą sukces na eurowizji, ale nie jako nasi reprezentanci. może to i dobrze. bo lepiej żeby wygrali jako niemcy niż polacy...
|
aaa, ja! ich troje - das ist sehr gut polnische (i tutaj mam dylemat, bo kiedyś to było coś o świniach, ale ostatnio ewoluujemy do rangi przyjaciół???)...:blee:
|
a ja tam ich troje lubie słuchac...:blee: :jezyk: :fiu:
|
:D :D :D nie znam ich repertuaru. chyba cos mnie ominelo... choc raczej na szczescie.
|
A ja przytocze text jednej z piosenek Ich troje
"A gówno to - Ich Troje" ^_^ :D ^_^ |
Też się z tym zgadzam, i tak wogóle.:pisze:
|
Cytat:
dokladnie 8) |
caly ten festiwal (czytaj festyn) eurowizji jest warty tyle samo co ich troje.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:24. |