![]() |
DVD2SVCD i Cinema Craft Encoder SP
Mam problem z uruchomieniem DVD2SVCD z Cinema Craft Encoder SP. Probuje roznych wersji DVD2SVCD od D2S109B3.exe do D2S111B2.exe wraz z ccesp2660101to2660107.zip ( encoder ). Niestety albo mam komunikat ze nie ta wersja albo inne errory :(
Plizz prosze o pomoc ktora wersja programu z ktorym encoderem wspolpracuje. A moze ktos ma sprawdzony dzialajacy program z encoderem ? - plizzz help --> na maila vad3r@o2.pl. THX Pozdrawiam |
a mógłbyś mi przesłać na maila te programy ja się z nimi pobawię i dam ci znać OK! (mam nieograniczone miejsce na załączniki)
|
do DVD2SVCD najlepiej użyć CCE 2.50 SP a to co ty masz to wygląda na plik update a nie sam program.
pozdrawiam |
Nie, to sa normalnie wersje programu - przynajmniej instaluje sie jako normalny program :/ Blad jaki mi wywala to ,ze program nie dziala z ta wersja encodera. Probowalem wersje 2.50 to samo :(
Prosze,jak mozesz przeslij na maila vad3r@o2.pl spakowany dzialajacy pakiet --> program + encoder. THX Pozdrawiam |
i może jeszcze dorzucić Adobe Premiere ???
|
Ja tylko poprosilem :(
Zessalem kilka wersji i w zaden sposob mi to nie dziala ... moze popelniam szkolny blad :( Adobe mam :) |
|
THX, na pierwszej stronce to wlasnie zessalem to co w pierwszym poscie ---> D2S109B3.exe - D2S111B2.exe, ale na tej drugiej stronce jest tylko ccespt266.exe :'( ( dla ciekawosci chce procka z SSE lub 3DNow :( )
Szukalem, tez na jakis chinskich stronach, ale tam... sam rozumiesz :/ |
zainstaluj i użyj wersji 2.50 - działa najlepiej w parze z DVD2SVCD
ale najpierw usuń dokładnie wszelkie poprzednie instalacje CCE (pliki i rejestr) |
Oka, zadzialalo - sciagnalem z innego zrodla CCE 2.50 - niby rozmiar taki sam ...hmmm sam juz nie wiem --> Murphy jest wsrod nas
THX za uwage :) Pozdro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:31. |