![]() |
Myszka OEM vs. Retail
Zdecydowałem się na zakup myszki optycznej MS IntelliMouse Explorer ver.3.0 i mam jedno pytanie z nią związane. A mianowicie czym oprócz pudełka różni się wersja OEM od retail. Ogólnie miałem już kilka sprzętów OEM i wiem na czym polegają różnice, jednak na stronie Microsoftu są 2 wersje sterów dla myszek Intelli i stąd moje pytanie czy są jakieś różnice funkcjonalne ???
Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdro MinX |
funkcjonalnych nie ma ;)
|
Super wybór - mam taką myszkę :) Kup OEM to zaoszczędzisz :) Też mam OEM. Sterowniki ściągnij Intelli Point 4.1 a co do wersji OEM czy BOX to chyba bez znacznia.
|
Dzięki. Już zamówiona i do mnie idzie :)
Pozdro MinX |
Szybko prosto i bez bólu :cool:
A tak na powaznie . Zawsze lubie mieć sprzęt w wersji box ... czy coś ze mną nie tak?:blee: |
Cytat:
|
Cytat:
Zgadzam sie - wole troche przepłacic / nie wiem moze mam cos z głowabo dzisiaj kazdy liczy kazdy grosz - takie czasy / ale wole miec BOX Jestem bardziej zadowolony z BOXA;) / mam lepsze samopoczucie / |
Cytat:
|
Cytat:
O 23:59 wszystko jest mozliwe - za minute jutro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
IDEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!! Ustawie sie w kolejce bede pierwszy bo BoXów moze zabraknac !! ;) :D ^_^ 8) |
Cytat:
|
Cytat:
Jak ja spotkam to z kolejki wywale małpe jedna jeszcze mi ASUSA w wersji box wykupi !! ;) |
Ja siedze teraz przy kompie w wersji OEM, czy cos ze mna jest nie tak??^_^ ^_^ :D
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:00. |