| -Sid-The-Rat=> |
04.02.2003 08:01 |
hmmm ja z tepsa wywalczylem swoje - inna sprawa ze mialem tak ewidentna racje ze nie mogli mi nie oddac ale wygladalo to tak (szczegoly troche pozmieniam - dla rozjasneinia sytuacji)
dawno dawno temu mialem Neostrade (zwykla - 256kbps) - neostrada jak to usluga pilotazowa i testowana na ludziach czasem padala - godzielm sie z tym - bo poza tym dzialala b. dobrze - jednak pewnego pieknego dnia jak padla tak nie wstala przez 2 tygodnie (zostalo to nawet tu zauwazone ze mnie nie ma:D) - tak sie zlozylo ze w tym samsym momencie przesiadalem sie na neo+ (taniej szybciej - a ciagle na moje osiedle kablowka nei chce wejsc) - efekt taki ze przelaczono moja niedzialajaca neo na rownie nei dzialajaca neo+ (zrobili to bodajze 29 danego miesiaca) - wystawiajac mi rachunek za zwykla neo za caly miesiac, na nowa za te 2 dni i za kolejny - za jeden miesiac w ktorym siec dzialaal mi prze 15 dni zaplacilem 2 razy, i za nastepny tez...
no to usiadlem z ojcem i matka - oboje wredni jak nei wiem co - i napisalismy list do tepsy... krotki, zlosliwy, bezlitosny - efekt? nastepnego dnia po zlozeniu zaczeli dzwonic technicy z pytaniem kiedy moga przyjsc i mi pomoc, a pieniadze odliczaja (skutecznie) do dzis
podobna sytuacja z nowa neo - tez dwa tygodnie offline - w call center przyjmuja zgloszenia ktore chyba laduja w koszu - w koncu sie wkurzyelm i wlaczylem gore mode i ten biedny chlopak po drugiej stronei sluchawki SAM skolowal technika ktory potem do mnie dzwonil onformowac o postepach - a kase odliczyli jeszcze w tym samsym miesiacu
czasem da sie jednak cos wskurrac - tylko NIE wolno najezdzac od razu panienki z okienka ktora nic nie moze poza przyjeciem zgloszenia (tego biednego chlopaka z infolini potem przepraszalem - tak mi sie zrobilo glupio - sam pracowalem jako teleankieter i wiem co mozna w sluchawce uslyszec (czasem kolegow ze studiow :))
napisz reklamacje - zanies ja OSOBISCIE - moze sie uda - nic nie tracisz - i szukaj alternatywnego operatora (choc na dialog tez juz slyszalem narzekania - zwalszcza na serwis)
|