![]() |
polecam równiez magic audio cleaning dowolną wersję .. polecić moge -namiar dać - nie, kombajn jak chyba większość magic'ów - bardzo dobra.
Oprócz możliwości zgrania przeznaczony jest do "oczyszczania" dzwięków i muzyki własnie z kaset czy płyt wiolinowych :) (zawsze mi sie myliło z winylowymi) |
Cytat:
poczytaj wlasne posty pod adresem Montera i zycze milej lektury. Jak to mowia - satysfakcja GWARANTOWANA. Jesli sadziles, ze mnie to ruszy - to musze cie rozczarowac - wisi mi to. Milego dnia p.S. Na poprzedniej stronie podalem'nieuprawniony link " do pisenki Brzuszkow ************************************************** *********** do kolegi , ktory post zaczal - napisz do mnie na priva |
BGN widzę że dobry z ciebie człowiek.:)
|
nie mam co prawda Cooledita pro, ale mam 2000
i na poczatek tez ci starczy wez sobie z milej pracy wywalilem - zgodnei z moim widzimisie - Sid |
Cytat:
|
Oprocz CoolEdit proponujemalo znany soft Audio Cleaning Lab
|
Oczywiście liczę się z ograniczeniami jakie to niesie. Jeszcze jedna prośba, gdzie mogę znaleźć ten program w sieci. I czy wogóle można go tam znaleźć.
|
zastosuj się do rad Paputa. tylko mam nadzieję, że nie liczysz na boską jakość???
|
przez ukochany port line-in :blee: ;)
|
Możesz użyć CoolEdit Pro 2.0. Oprócz zgrania utworów i zapamietania ich w wielu możliwych formatach, możesz za pomocą tego programu je odrestaurować.
|
Jak nagrać płytę na płytę na dysku.
Witam wszystkich.
Mam nadzieję, że piszę na właściwym forum. Chciałem zapytać o programy do rejestracji dźwięku z kaset i płyt winylowych na dysku. Jeżeli ktoś mi może pomóc będę wdzięczny. :jupi: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:41. |