Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   " Każda Epoka Tęskni Za Jakimś Piękniejszym Światem " (https://forum.cdrinfo.pl/f5/kazda-epoka-teskni-za-jakims-piekniejszym-swiatem-16254/)

jacoob 06.02.2003 00:38

No my tu gadu gadu a tam biedny Laser sie poci nad pracą;)

jacoob 06.02.2003 00:36

Cytat:

Sniper napisa***322;(a)
kiedys poszedłęm do mojej kobiety jak w tym kawale bo nie mogłem odczytac co mi nabazgrała pod wypracowaniem - a ta mi mówi ze napisała mi "pisz czytelnie" az parsknełem smiechem, ona tez zreszta jak pisałem super babka była...
W moim przypadku to wygladało tak: kobieta wzywa mnie do mojej wlasnej pracy i pyta co tam napisałem a ja niestety sam sie niemoglem rozczytać ^_^

Sniper 06.02.2003 00:31

kiedys poszedłęm do mojej kobiety jak w tym kawale bo nie mogłem odczytac co mi nabazgrała pod wypracowaniem - a ta mi mówi ze napisała mi "pisz czytelnie" az parsknełem smiechem, ona tez zreszta jak pisałem super babka była...

jacoob 06.02.2003 00:24

Cytat:

Sniper napisa***322;(a)
dokładnie to miałem na mysli - ale i tak potem na marginesie babka pisała styl! bo gdzies cos jej sie powtórzyło - ehhh te wspomnienia
Ja nie miałem prawie nigdy styl tylko Ort!:D albo nieczytelne!

Sniper 06.02.2003 00:17

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
to fakt np Kochanowski,poeta ojciec literatury, fraszkopisarz , pan czarnolasu,ojciec urszulki,i tym podobne banialuki
dokładnie to miałem na mysli - ale i tak potem na marginesie babka pisała styl! bo gdzies cos jej sie powtórzyło - ehhh te wspomnienia

jacoob 06.02.2003 00:15

Cytat:

Sniper napisa***322;(a)
noooo jak nie panowie mgr zajma to bedzie 6 jak nic ;))) - ale szczerze zawsze uwielbiałem w wypracowaniach to jak za duzo w zdani miałem jednego słowa i synonimów sie szukało od tego słowa to była jazda ;)))
to fakt np Kochanowski,poeta ojciec literatury, fraszkopisarz , pan czarnolasu,ojciec urszulki,i tym podobne banialuki

Sniper 05.02.2003 23:43

noooo jak nie panowie mgr zajma to bedzie 6 jak nic ;))) - ale szczerze zawsze uwielbiałem w wypracowaniach to jak za duzo w zdani miałem jednego słowa i synonimów sie szukało od tego słowa to była jazda ;)))

tomgoo 05.02.2003 23:42

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
No to dobrze :) pisz pisz a potem nam to ładnie wkleisz w posta , ocenimy , ktoś poprawi błedy ortograficzne ( ja nie ^_^ ) J wspólnymi siłami 6 murowana :)
Jasne i jeszcze jak sie profesorka zachwyci jego wypracowaniem to 6 na koniec roku murowane!!!;) 8) :D

jacoob 05.02.2003 21:33

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

W sumie to poczatek mam - musze jeszcze rozwinąć Twoją myśl na podstawie lektur i bedzie dobrze :) ;)

No to dobrze :) pisz pisz a potem nam to ładnie wkleisz w posta , ocenimy , ktoś poprawi błedy ortograficzne ( ja nie ^_^ ) J wspólnymi siłami 6 murowana :)

Laser 05.02.2003 11:42

Cytat:

Ciiii Laser już spiii. luli luli laaaaa
Cytat:

I coś miłego Mu się śni. luli luli laaaaa

:) :D ^_^ ;)

Laser 05.02.2003 11:41

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
No a właśnie Laser powiedz jak tam Ci idzie ,wymyslileś cos ciekawego?
Witam !

W sumie to poczatek mam - musze jeszcze rozwinąć Twoją myśl na podstawie lektur i bedzie dobrze :) ;)

misz_masz 05.02.2003 08:58

Cytat:

Sniper napisa***322;(a)

I coś miłego Mu się śni. luli luli laaaaa

Sniper 05.02.2003 02:12

jacoob 05.02.2003 02:09

No a właśnie Laser powiedz jak tam Ci idzie ,wymyslileś cos ciekawego?

Sniper 05.02.2003 00:36

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
Niema sprawy^_^ A gry jak twierdzi moja zona nie ogłupiają tylko człowiek traci słuch i wzrok np" Wynieś śmieci" a ty nic^_^ ||
ale to fakt - bo ja kosz ostatnio zobaczyłęm jak mi postawili go na biurku przed monitorem ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:06.