![]() |
DVD-Rom, czyli produkt XXI wieku ... ;)
Witam
Ponieważ coraz częściej natykam się na gry i programy w wersjach na DVD, postanowiłem zainwestwać w napęd XXI wieku ^_^ Tym samym zamienie mój jakże wysłużony już napęd CDROM (LG x52) - z którym ostatnio było sporo problemów - na coś zdrowszego ... tym zdrowszym produktem jest niewątpliwie DVD-ROM :D Skłaniam się do zakupu Lite-On'a x16 i standardowe pytanie: Czy dobrze wybrałem, a może znacie coś lepszego w podobnej cenie ??? Czy ktoś już korzystał z jego usług ??? ^_^ Jeśli tak to jak się sprawuje ??? :chytry: Pytania te są tendencyjne, ponieważ słyszałem wiele dobrego o tym napędzie i jestem już bliżej niż dalej zakupu, jednakże chciałbym się przekonać co niektórzy z Was sądzą o moim wyborze :jezyk: Z góry dziękuje i pozdrawiam :) |
Według mnie to jest dobry napęd lecz ja polecał bym LG GDR-8161B ponieważ sam go mam (ma dobrą korekcję błędów nie tak jak mój były CD LG 40x)
|
Rowniez polecam LG - mam 12x. Wydaje mi sie, ze LG produkuje w tej chwili najlepsze napedy, potwierdzajac swoja renome 2-letnia gwarancja i duza iloscia punktow serwisowych.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:09. |