![]() |
Co drewniane kolumny i wzmacniacz to nie jakiś plastikowy szajs.
Lepiej dołóż trochę kasy i kup wieże taką za ok. 1000 zł na pewno będzie lepsza. Polecam kolumny Jamo tanie i dobre. :idea: :idea: :idea: |
Ja jak gram w quake to podpinam dwie metrowe kolumny i stawiam za sobą...
echhh jaki efekt ;) :o |
Nie napisałeś, że z siedmioma ale zestaw o którym mowa ma 7 więc nie bardzo rozumiem jak jakaś wieżyczka za 450 pln może być lepsza od tego zestawu.
Przecież za tą kwotę kupisz co najwyżej coś z 2 głośniczkami o mocy 2x8w. |
No ale S_N_I_P_E_R napisal ze chce cos w systemie 5.1 albo nawet
w 6.1 a ty wyskoczyles ze lepij kupic wirze wiec dlatego gosc zrozumial ze myslisz o wierzy w 6.1 za 400zl Tak mi sie wydaje ;p ja tam mam podlaczone 2x300W PMPO z 3D Primax`a Wierze 2x120W Wzmacniacz + 2 kolumny 2x80W Jak ogladam film to czuje sie jak w MultiKinie ;p |
Cytat:
Nie wydaje mi się....... |
Cytat:
Mam wieżę z 2 głośnikami (2x70W) za "trochę" więcej niż 400pln ale też mam zamiar kupić te głośniki creativa lub Logitecha Z-640 (trochę droższe). Chyba że naprawdę można kupić za podobną cenę (400 - 600 pln) coś lepszego. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
pozdrawiam:) |
Cytat:
tak duzo wiec??? |
Głosniki które wymieniłes są bardzo dobre. Jednak cena...ech...
Polecam:) |
Niestety nie mam takich, a ...chcialbym je miec. Kupilem sobie CREATIVE CAMBRIDGE SOUND WORKS i jak dla mnie sa bomba!!! Nie ma porownania do zwyklych glosnikow. Te o ktorych piszesz beda rewelacyjne - niestety troche za nie trzeba bedzie zaplacic!!! Jak juz zrobia cos fajnego to zawsze spieprza cena!
|
Wyraźcie swoje opinie o tym produkcie :)
Zamierzam kupić głośniki Creative Inspire 6700. Co o nich sądzicie ? Ma ktoś może takie i mi może coś powiedzieć z własnego doświadczenia ? Wszystkich znawców głośników proszę o podpowiedź.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:10. |