![]() |
Zarabianie...pewnie jest tam opisane kolejne 10000k sposobów jak zarobić w sieci:) A we wszystkich tylko jedno:"sposób na 100% skuteczny.Sprawdź a sam się przekonasz"...peace of shit:)
|
Nie no spokojnie wcale nie jest tak zle, calkiem sympatyczna dyskusja...
a ja tez bylem za "zaocznymi" dziewczynami, chodz studiowalem na dziennych... wiekszosc tych z dziennych uprawialo zbyt luzno-dekadencki styl zycia, ktory mi nie zawsze odpowiadal Co do sprawy Snajpera, to w tamtym czasie, moja obrona zbiegala sie z podobna sytuacja... tyle ze slimaczylo sie to jeszcze jakis czas, dzis uwazam ze facet po prostu musi byc twardy i smierdziec mezczyzna... inaczej pozostaje mu byc tylko baba pozdrawiam:) |
Cytat:
|
Shit!
To dajcie sobie po razie i bedzie spox! A tak na serio nie mają sensu kłutnie! A tak ekipa sie zmieniła i server też..... |
Cytat:
Zacznij od sprawdzenia w lewym górnym rogu kto teraz tutaj "sprzata" Ja moge CI powiedziec ze serwer tesh sie zmienił;) ;) |
A kto zaczął? Ja chciałem grzecznie ,ale widzę ,że nie można ...
Ekipa się zmieniła ? O shit ? A jakie to zmiany ? |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Spokoj :cisza: :cisza: Nie wyzywac sie nawzajem. Godzina nie ciekawa na takie uwagi. Przespijcie sie.
|
Spokojnie !! Po pierwsze to nie jest moje forum , po drugie to nie jest spam (w końcu nie dostałeś tego na maila) , a po trzecie PawelK pogadaj z moderatorem tego forum.Powiedz mu to co tu chlapnąłeś ,a tak Ci wygarnie ,że będziesz w szoku.Cholera ,a kiedyś forum cdrinfo bylo takie zaje***** , dopóki masa frajerów nie zaczeła się rejestrować i pokazywać jacy są "twardzi".Na szczęście bywam tu sporadycznie i nie muszę czytać wypowiedzi takich lacho ciągów jak PawelK.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Tak, zdarzają się też na dziennych, ale nie ma tam większego wyboru - tutaj się mylisz. :P BTW na którym jesteś roku ? na pierwszym ? |
Dzienne tez maja swoje złe strony - z k... nie znajdziesz wolnego czasu - ale mieszkajac w akademiku - miodzio - (chyba ze masz dziewczyne jak ja całe studia i dostajesz kopa w d... 2 tygodnie po obronie.... #%@!%@#$%@#$%#$% najlepszy okres mojego zycia poszedł w kanał - ehhhhh ale jutro (Laser wie co :jezyk: ) a własciwie juz dziś ;))))
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:23. |