![]() |
Poszukaj polskiej wersji Morrowinda - zabezpieczona jest druga płyta która służy do tworzenia nowych poziomów, pierwsza płyta z grą jest niezabezpieczona
|
na to wyglada ze sie patch instalowal na zmodyfikowana wersje... i chyba nie bylo problemu... tylko ze pozniej znowu trzeba bylo poprawic na nocd
|
glowy nie dam.... odzyskam kawelek morrowinda z tego dysku i dam znac :)
|
heh - nie jestem pewien jak to jest z morrowindem - mam oryginal i gralem z plyty - ale skoro tak mowisz - to mozna i nocd zrobic
|
A mi jakos bez cd chodzil i sie aktualizowal zanim mi dysk padl :P
przy okazji... zaje****a giera :) |
Oki THX za szybką i profesjonalną odpowiedz.
|
hmm... widac ze gra nie instaluje wszytkiego n adysku i ta plyta jednak musi byc w napedzie...
a ***** jest - przeciez obrazy ktore mozna bylo z netu sciagnac byly crackowane... polecam jednak przegrac to normalnie i ew, grac z obrazu - to na 100% zadziala |
No oki ale nie ma cracka do Morrowinda. Przyjamniej ja nie widzialem.
|
cd check to wlasnei ten sd...
przegrywasz to (twojw nagrywarka nei bedzie problemu - clone profil game) - i grasz z kopii jesli chcesz grac z dysku - bo np. nie lubisz szumu napedu - zrzucasz na dysk obraz i podmontowuejsz obraz (deamon, alko, clon) (bo nalozenie cracka typu no-cd to juz ***** i potem przy patchowaniu trzeba szukac pierwotnego exe'ca a on gdzies sie zgubil itp...) |
Morrowind
Mam problem z przegraniem morrowinda ClonyXXL wykrywa na nim SafeDisk V2 ale na GameCopyWorld dowiedzialesm sie ze jest dodatkowo CD Check. Mam nagrywarke LG 48/24/48
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:50. |