![]() |
Re: Zapisywanie postow
Cytat:
|
Cytat:
Nie ma sprawy ;) |
Cytat:
Dzieki ze mnie uswiadomiles :) ja rowniez pozdrawiam |
Cytat:
Zauwaz ze jestem z 3 stycznia 1986 roku wiec jesli bym poszedł do szkoły tak jak Ty to bym stracił rok - a tak za niecałe półtora roku maturka - dodam tyle ze róznica wieku w klasaach 3 jest rózna bo ja jestem w klasie najmłodszy ale jest duzo ludzi z np pażdziernik grudzien 1985 - różnica niewielka prawda. Pozdrawiam z tego samego krzesła;) |
Cytat:
hmmm czy mnie rodzice za pozno do szkoly zapisali ???? Z tego co widze jestes z rocznika 86 prawda, ten sam co ja. A ja powinienem chodzic teraz do 1klasy LO, a ty chodzisz do 3, dziwne to troche. Czy mnie cos w zyciu ominelo ;) |
Cytat:
wróciłem nowy, odmieniony. wiem już, że napewno nie będę się żenił:) |
Cytat:
I nie Ciebie miałem na myśli. Jakiś tajemniczy wróciłeś-czyżbyś się żenił??? |
Cytat:
no tak. mam się zdenerwować? klikając prawym na linku masz taką opcję "zapisz element docelowy jako..." |
Cytat:
|
E jajcarze!
bo na powrót ogłosimy konkurs na moda! ja sie pytkam poważnie. Modem,to modem. Jak chce uważnie poczytać jakąś dyskusję,to muszę mieć czas.Nie jestem taki bystry jak....prrrrrrrrrr-qq!-wio!!! I sie kurna co chwilę łaczę od nowa. syf! |
Cytat:
|
Re: Re: Zapisywanie postow
Cytat:
|
Re: Zapisywanie postow
Cytat:
|
Cytat:
naprawdę myślisz, że Sid potrafi golić przez tydzień, by potem zdać koło z histologii? |
Jak umiesz liczyć,to licz na siebie;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:31. |