Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Zapisywanie postow (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zapisywanie-postow-16336/)

Pedros 05.02.2003 00:43

Re: Zapisywanie postow

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
Mam modem i chce zapisywać dłuższe posty-kilkustronicowe przed przeczytaniem.
Jak to zrobic?:jupi:

Ustaw sobie w "profil/ustawienia" wyświetlanie 40 odpowiedzi na stronie - a nie "standardowa" ilość wyświetlanych odpowiedzi i będziesz miał mniej operacji związanych z zapisem dłuższych topiców

Laser 05.02.2003 00:10

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)
To juz wiem jak to jest ;)
Dzieki ze mnie uswiadomiles :)

ja rowniez pozdrawiam

Witam !

Nie ma sprawy ;)

/||\aster 04.02.2003 23:55

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Zauwaz ze jestem z 3 stycznia 1986 roku wiec jesli bym poszedł do szkoły tak jak Ty to bym stracił rok - a tak za niecałe półtora roku maturka - dodam tyle ze róznica wieku w klasaach 3 jest rózna bo ja jestem w klasie najmłodszy ale jest duzo ludzi z np pażdziernik grudzien 1985 - różnica niewielka prawda.

Pozdrawiam z tego samego krzesła;)

To juz wiem jak to jest ;)
Dzieki ze mnie uswiadomiles :)

ja rowniez pozdrawiam

Laser 04.02.2003 23:43

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)
hmmm czy mnie rodzice za pozno do szkoly zapisali ????
Z tego co widze jestes z rocznika 86 prawda, ten sam co ja. A ja powinienem chodzic teraz do 1klasy LO, a ty chodzisz do 3, dziwne to troche.
Czy mnie cos w zyciu ominelo ;)

Witam !

Zauwaz ze jestem z 3 stycznia 1986 roku wiec jesli bym poszedł do szkoły tak jak Ty to bym stracił rok - a tak za niecałe półtora roku maturka - dodam tyle ze róznica wieku w klasaach 3 jest rózna bo ja jestem w klasie najmłodszy ale jest duzo ludzi z np pażdziernik grudzien 1985 - różnica niewielka prawda.

Pozdrawiam z tego samego krzesła;)

/||\aster 04.02.2003 23:38

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Chetnie dowiem sie szczegółów - to moze sie przydac nawet na tym poziomie na którym jestem czli 3klasa LO;)

Pozdrawiam z krzesła;)

hmmm czy mnie rodzice za pozno do szkoly zapisali ????
Z tego co widze jestes z rocznika 86 prawda, ten sam co ja. A ja powinienem chodzic teraz do 1klasy LO, a ty chodzisz do 3, dziwne to troche.
Czy mnie cos w zyciu ominelo ;)

mapsajm 04.02.2003 22:55

Cytat:

prr i wio - co Ty chcesz od furmanich odgłosów?
I nie Ciebie miałem na myśli.
Jakiś tajemniczy wróciłeś-czyżbyś się żenił???

nie mnie? a szkoda:( pasowało by.

wróciłem nowy, odmieniony. wiem już, że napewno nie będę się żenił:)

brzuszki 04.02.2003 22:53

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
prrrrrrrrrr-qq!-wio!!! ???
no tak. mam się zdenerwować?

klikając prawym na linku masz taką opcję "zapisz element docelowy jako..."

prr i wio - co Ty chcesz od furmanich odgłosów?
I nie Ciebie miałem na myśli.
Jakiś tajemniczy wróciłeś-czyżbyś się żenił???

mapsajm 04.02.2003 22:43

Cytat:

Jak chce uważnie poczytać jakąś dyskusję,to muszę mieć czas.Nie jestem taki bystry jak....prrrrrrrrrr-qq!-wio!!!

prrrrrrrrrr-qq!-wio!!! ???
no tak. mam się zdenerwować?

klikając prawym na linku masz taką opcję "zapisz element docelowy jako..."

mapsajm 04.02.2003 22:40

Cytat:

bas napisa***322;(a)
[...] ale co do petów to powinieneś pamiętać, że palę na 1 piętrze a nie u siebie.
chciałem nieco ubarwić wnętrze twojego pokoiku;) :cool: :) ^_^

brzuszki 04.02.2003 22:36

E jajcarze!
bo na powrót ogłosimy konkurs na moda!

ja sie pytkam poważnie.
Modem,to modem.
Jak chce uważnie poczytać jakąś dyskusję,to muszę mieć czas.Nie jestem taki bystry jak....prrrrrrrrrr-qq!-wio!!!
I sie kurna co chwilę łaczę od nowa.
syf!

bas 04.02.2003 22:33

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
przybliżę wam wszystkim może nieco tą wrażliwość BASa na punkcie sesji. otóż ten biegad właśnie siedzi w swoim zawalonym kablami, płytkami, opakowaniami po częściach komputerowych, zniszczonymi dyskami twardymi, petami, butelkami po wódce i coca-coli domciu i zastanawia się rozpaczliwie, jak tu się uczyć, żeby się nie uczyć... zatrważający widok! więc postarajcie się zrozumieć jego chwilową nadwrażliwość na pewne sprawy i nie atakujcie tego zdesperowanego kanarka przez jeden czy dwa dni.
mogę na was liczyć?

Właśnie stwierdziłem, że 735 stron na 6.02.03 to nie na moje siły a 658 na 8.02.03 to w sumie... dużo, więc może to być dłużej niż 2 dni, powiedzmy 3 tygodnie, a co do bałaganu to faktycznie wszędzie walają się książki, notatki, xerówki, części komputerów i inne badziewie, ale co do petów to powinieneś pamiętać, że palę na 1 piętrze a nie u siebie.

mapsajm 04.02.2003 22:31

Re: Re: Zapisywanie postow

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
Nic mu nie podpowiadajcie :D Czy widzicie co on napisał ? KILKUSTRONNICOWE? tak sie zacznie a potem jak mu sie spodoba to nam tu ksiazki będzie przekładał z Polskiego na swoje^_^ ^_^ ^_^
a więc ustalone - od nas się niczego nie dowiesz. proponuję zagadnąć na infojamie, może tam jeszcze cię nie znają^_^ :cool: ^_^

jacoob 04.02.2003 22:27

Re: Zapisywanie postow

Cytat:

Mam modem i chce zapisywać dłuższe posty-kilkustronicowe przed przeczytaniem.
Jak to zrobic?:jupi:

Nic mu nie podpowiadajcie :D Czy widzicie co on napisał ? KILKUSTRONNICOWE? tak sie zacznie a potem jak mu sie spodoba to nam tu ksiazki będzie przekładał z Polskiego na swoje^_^ ^_^ ^_^

mapsajm 04.02.2003 22:26

Cytat:

W Ciebie wierzyć,to normalka.

nie każdy tak jak Mapsajm potrafi się od nich skutecznie oganiać^_^

nie każdy jak Maps potrafi golić tydzień i zaliczyć kolo z histologii,no może jeszcze Sid;

taki Mapsajm jakos sobie radzi-po prostu nie wychodzi z domu,tylko wkuwa,wkuwa,w****a...

oj, bo pomyślę, że do mnie pijesz:boks: ^_^

naprawdę myślisz, że Sid potrafi golić przez tydzień, by potem zdać koło z histologii?

brzuszki 04.02.2003 22:26

Jak umiesz liczyć,to licz na siebie;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:31.