![]() |
Nero ...10.7b
Pojawiła sie świeża poprawka do najnowszego nero (info ze strony głównej).
Oczywiście założyłem ją ntychmiast metodą wykasowania starszej wersji. Spotkała mnie jednak niespodzianka: oscylatorek nie zadziałał. Wróciłem więc do poprzedniej wersji, nałożyłem na nią nową i... oscylatorek zadziałał! Czyżby nowa wersja różniła się od starej nowym S/N? Czy tylko to u mnie zaistniał ten przypadek? Zaznczam, że stare wersje usuwam do dna: win doctor + ręcznie (z rejestru). 8) |
Po co?!
Ja zawsze nadpisuje i dziala bez sekow. Numerek mam taki sam od samego poczatku, czyli juz 1 rok i 7 miesiecy:) |
jak kazdy ;)) - poprzednie wersja wypaliła mi 2 cd puste ;) agrhhhhhhhh
|
mi dziala bez zarzutu, metoda uaktualnij i wsio
a gdyby ktos chcial to wrzucam link do polskich plikow jezykowych przeznaczony jest on do wersji 5.5.10.7 i 5.5.10.7b ftp://ftp.komputery.wp.pl/pub/Narzed...n551007plk.exe |
nie wersja 5.5.10.0 wypaliła mi ze 30 płyt ok ale 2 nie dziwne bo robiło test i niby była ok ale potem okazało sie ze jest wypalona w 2mb i zmaknieta !!!! mam nadzieje ze wersja 5.5.10.7b
pozbawiona jest tego bug-u |
sniper
mozliwe ze jestes niestety wyjatkiem :glaszcze: :( |
Własnie słyszałem ze nie tylko ja byłem taki - szlag trafił te płytki ale filmów juz nie dozyskam bo z hdd na pysk poleciały
|
Mnie tez taki przypadek spotkal raz nagrywalem fuilm i nagral sie inny a drugi raz gra zle sie nagrala! to nie sa odosobnione przypadki!!!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:13. |