![]() |
Kupujcie Athlony Xp 1700+ !!
Najlepsze serie to JIUHB lub JIUCB oraz JIUGB...OCZYWIŚCIE stepping B0 i tylko wersje z 51,52 TYGODNIA 2002 ROKU !! szatańsko się kręcą ze 1700+ można 2600+ osiągnąć. Takiego sprzętuu od czasu CELERONA 300A nie było ! naprawdę polecam!8)
|
Oj gołąb, gołąb - mało masz problemów. Na ilu forach jesteś ze swoimi problemami? 8)
|
Re: Kupujcie Athlony Xp 1700+ !!
Cytat:
|
Cytat:
|
hhmm a ile kosztowalby zakup juz podkreconego proca u ciebie ? pytam serio
|
Cytat:
|
co???
czyzby w amd cos sie zmienilo przeciez zawsze trzeba bylo mostki ciac i laczyc samemu zeby byl podkrecony - podkrecanie na plycie (ww biosie) nic nie dawalo |
Cytat:
|
zalewasz jisas gdzie jak cholera na gielde chyba bede musial w niedziele skoczyc
hmm ciekawe czy w prolinie mi pozwola na wybieranie sposrod prockow |
Cytat:
po co ciąć mostki jeśli płyta wspiera oc / jesli niewspiera to się tnie jedne a jak wspiera to się łączy inne aby odblokowac mozliwość sterowania mnożnikiem proca za pomocą płyty glownej / BTW ja tam zamiast wysokego mniżnika oprzy sztandardowych fsb wolę miec wysokie fsb /zawsze to caly blaszak chodzi znacznie wydajniej / pozdro |
Ale mam beret w mojej płycie GA-7VA niema opcjii zmiany mnożnika !!!!!:buu: :buu: :buu: ale fsb jest co jeden MHZ .....tyle dobrze..
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
P.S. Od roku mam Athlona 1700+ (w starej technologii) na płycie która ma wszystko do podkręcania (sl75drv4). Jakoś jeszcze nie ciągnie mnie do podkręcania mimo iz teoretycznie jestem do tego przygotowany. Zapewne przyjdzie ten moment, tak jak w poprzednik kompie (PIII450) iż uznam że coś jest za wolno i odstaję wyraźnie od czołówki i zacznę go kręcić. Ale nie odbieraj mnie źle i pisz jak najwięcej. Powodzenia. 8) |
a czym to chłodzić wtedy ???
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:46. |