![]() |
Internet w Polsce powinien byc drozszy albo reglamentowany :)
Witam
Jak czytam posty pod artykulami na onecie albo w gazeta.pl to mi sie sam scyzoryk w kieszeni otwiera. Tez macie wrazenie ze tam (i w wielu innych miejscach) pisza szczeniaki ktorzy jak sie dorwa do internetu w kawiarence internetowej to mysla ze sa anonimowi. Otoz nie nie sa anonimowi poniewaz przed calym swiatem pokazuja jacy to Polacy to imbecyle i analfabeci, bo jak nazwac *****i ktorym sie wydaje ze tylko oni maja racje, ze tylko muzyka sluchana przez nich jest OK (to co ludzi-*****e robia ostatno z ich troje to przechodzi ludzkie pojecie). Dlatego dochodze do wniosku ze internet powinien byc w Polsce BARDZO DROGI, aby gowniarstwo zamiast KOMPROMITOWAC Polakow w internecie robilo z niego dle siebie jakis pozytek, albo kazdy kto ma dostep do internetu powinien miec robione testy na iloraz inteligencji lub jakies psychotesty. Jestem zalamany stanem Polskiej kultury. Jak to ja byl bym moderatorem takiego formu to bym wywalil 99% postow, bo az sam sie wstydze za to, co ludzie tam wypisuja. Przyklady: Wypowiedz o Ich Troje: "Jak może inteligentny człowiek mówić, że lubi ten potworny kicz" - Lubie to co lubie i wara od tego,a co ma moja inteligencja do moich upodoban muzycznych? Wypowiedz o katastrofie promu Columbia: "Przeciez Kolumbia lezy w Ameryce Polnocnej!!(~pawian, 2003-02-04 13:16:59)" NO COMENT :D Wypowiedz o Ich troje: "Ludzie! Co wy narobiliście?! Mamy wejść do Europy . Z czym?Z gównem na ręku!Mamy tyle ambitnej muzyki.A wy co zacofani czy jak?A swoją drogą moi znajomi też nie mogli wysłać SMS. To chyba jakiś szwindel! Afera w stylu ˝lwa˝ Wiśniewskiego? Boże chroń Polskę i Europę przed Ich Troje" Gowno na reku ciekawe przeciez kazdy inteligentny czlowiek nie odmawia innemu czlowiekowi posiadania wlasnej opinii. Wypowiedz o Lesbijkach i gejach: Pedalstwo Moje zdanie jest takie, wszystkich pedalow i lesby wywiezc na bezludna wyspe i niech tam sie pedaluja ile chca!!!!!!!!!!!! !!!!(~B52, 2003-02-04 11:48:56)" - Hmm ciekawe, nie jestem gejem ale to mi przypomina Hitlerowskie Niemcy i wywozenie gejow, lesbijki, Zydow, Cyganow, niepelnosprawynch do obozow zaglady. Chore jest to NASZE spoleczenstwo. ITP. JESTEM ZALAMANY :'( :( :buu: |
Nie ty jeden. Zasil szeregi Talibów.
|
tak jak wspomniales, pisza to "gowniarze". widzialem ostatnio program na tvn-ie, chyba "na kazdy temat". byl tam poruszana sprawa traktowania ludzi zarazonych wirusem HIV. jedna z uczestniczek na wiesc o tym, ze osoba siedzaca kolo niej jest chora, natychmiast zazadala zmiany miejsca. fakt, ze wiekszosc obecnych na sali ja wysmiala jest inna historia. przy okazji przypomnial mi sie ostatnio pewnien program (tytulu nie pamietam). motyw byl taki, ze planowano otworzyc osrodek dla narkomanow, co spotkalo sie z ostrymi sprzeciwami mieszkancow. jak slyszalem tezy wysnuwane przez przeciwnikow, to tez nasuwalo mi sie pytanie: z czym my do europy chcemy isc (na pewno nie z zarobkami :D )
odnosnie tego co pisales, juz dawno nauczylem sie ignorowac tego typu dialogi. a niestety musze cie zmartwic, nie tylko my tacy jestesmy. sa gorsi od nas. bylem ostatnio w grecji u rodziny. gdybym napisal, co oni tam wygaduja na temat "polityki kumania sie USA z Zydami", jakie maja zdanie o polakach, to musze stwierdzic, ze takie ewenementy (rozwalilo mnie pytanie, czy w polsce swieci slonce) sa w kazdym kraju. dlatego wisi mi, co oni wygaduja, bo kiedys ONI, a nie TY dostana za to od zycia po pupie... |
Cytat:
Popieram. |
Nie da sie ukryc, ze to, co czasami mozna przeczytac z komentarzach do roznych newsow, czy artykulow nie swiadczy najlepiej (lagodnie mowiac) o osobach, ktore to napisaly. Ale musze zgodzic sie z przedmowcami, ze jedyne co mozna zrobic (i najlepsze) to po prostu to ignorowac. Zaluje, ze taki jest poziom naszego spoleczenstwa, ale co mozna na to poradzic....
|
Drogi Zeusie.
Co do treści gówniarzy to zgadzam sie w 120% a nawet 200%. Ale czemu zaraz podnieść ceny za internet. Uważaj bo jak Cie podsłucha ten od finansów to nałożą dodatkowe podatki np: od każdej otwartej strony na internecie. Chyba tego nie chcemy. A kto opłaca Tobie internet że tak popierasz podwyżkę. Pomijając to to masz racje, ale chyba czasem nie załuje ze nie znam dobrze obcych języków bo na zagranicznych stronach z tego co rozumiem też nie jest najlepiej. Liczmy na to że ONI też nie znają dobrze naszego języka. Pozdrawiam |
Cytat:
|
Re: Internet w Polsce powinien byc drozszy albo reglamentowany :)
Cytat:
|
trudno wymagac wysokiego poziomu komentarzy skoro poziom duzej czesci artykulow na onecie czesto pozostawia wiele do zyczenia.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:09. |