![]() |
Re: Re: Dzieki
Cytat:
|
A moim zdaniem dobra by była XaraWebstyle 2.0 ;)
|
Re: Dzieki
Cytat:
|
Dzieki
Dzieki ze wogule ktos na nia zajrzal! :)
-Menu (szczerze mowiac) jest do dupy, ale pracuje nad animowanym (flash), a poza tym chcialem zeby nie zajmowalo za duzo -napis w dacie jest z free4web ja tez to zauwazylem ze jest blad -licznik ma mala rozdzielczosc ale zmienie -za jasna... moze i tak -prosta (nie ma tla) bo zalezalo mi zeby sie szybko ladowala -poza tym jeszcze jest tam malo zeczy -to moja pierwsza strona w zyciu robiona w Front Page DZIEKI za opinie na pewno mi sie przydadza :piwo: :peace: |
Re: Re: Re: Re: RE.
Cytat:
|
Re: Re: Re: RE.
Cytat:
a ja wlasnie dlatego wszedlem, ze powiedziales, ze Ci sie nie podoba :D (joke) |
Re: Re: RE.
Cytat:
I po drugie nie chcesz tam wchodzić bo powiedziałem że mi sie nie podba:D |
Strona ok ale powinienes dodac jakies tlo bo czegos brakuje.
|
Witam!
1024x768: - nieczytelny licznik - za duza czcionka w tytule newsa - pomieszane wielkosci czcionek w buttonach... (dluzsze buttony trzeba) - kolory moga byc - buttony na dole powinny byc poprawione - napis "GŁÓWNA" troche za duzy - zmienilbym czcionki ogolnie OK... uzyj takiego narzedzia jak Xara Webstyles 3.0 oraz AceHTML a na pewno pojdzie Ci latwiej :) |
Moim zdaniem popracuj troche nad MENU i pozmieniaj kolory
bo moim zdaniem sa za jaskrawe!! Teraz wszyscy leca z ciemna kolorystyka, bynajmniej mi sie tak wydaje!! Noi zmien domene przez prv.pl lub iq.pl!! |
Środa i nieczytelny u mnie licznik ( 1024x 768 ).
Reszta może być . Pozdrawiam |
Re: RE.
A mi sie nie chce tam wchodzic... i nie wiem czemu?
|
RE.
Jak na pierwszą twoją stronke to całkiem niezle.
Ja jestem na ---TAK--- |
Mnie się nie podoba...(bez obrazy)
|
Mnie osobiście strona się podoba...funkcjonalna, kolory nie rażą w oczy...no w sumie takich stron w sieci pełno, ale strona zła nie jest.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:19. |