Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   No i nadszedł ten dzień. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/no-nadszedl-ten-dzien-16394/)

misz_masz 05.02.2003 20:28

No i nadszedł ten dzień.

Dzień w którym nie mogę sobie zagrać w żadne nowe gry. Właśnie dzisiaj dostałem Unreala 2 i to co przeżyłem po zainstalowaniu tej gry to był szok. Okazało się, że dosłownie cały hardware to staruszek i szajs , nawet sie nie odpaliła tylko wywala błędy co do sprzętu. Nie pogram w Morrowinda, UT 2003, Mafię, GTA3 i jeszcze kilka nowych tytułów. Zaraz sie załamię, pocieszcie mnie please. Nie stać mnie na nowego kompa a w tym starym już nic nie da się wymienić na lepsze.
Pozostaje mi grać w Mario lub DeLux Ski Jumping. :buu: :buu: :buu:

Patrix 05.02.2003 20:31

:glaszcze:

kizio 05.02.2003 20:38

To jeszcze nie koniec świata przecież możesz teraz grać w GTA2 UT2001 lub 2002 no i supaplex

misz_masz 05.02.2003 20:41

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
To jeszcze nie koniec świata przecież możesz teraz grać w GTA2 UT2001 lub 2002 no i supaplex
Dzięki kizio za pocieszenie ale te gry juz mi sie po nocach snią.
A moż by tak zagrać w Diablo 2 poraz który to?.....11,12.Hmmmm.....

siwy_mw 05.02.2003 20:44

ja cie pociesze zobacz co mam w profilu a gram w gierki z Pegazusa na emulatorku

kizio 05.02.2003 20:46

No to jak masz tekiego "starucha" to zainstaluj Linuxa i pościągaj se pare gierek pod linuxa i będziesz miał zajęcie na parę... (miesięcy\dni\tygodni)*

*niepotrzebne skreślić

esem 05.02.2003 20:50

Co się martwisz. Będziesz częstczym gościem na forum. 8)

Sniper 05.02.2003 20:59

:glaszcze:

misz_masz 05.02.2003 21:03

Cytat:

esem napisa***322;(a)
Co się martwisz. Będziesz częstczym gościem na forum. 8)
Tutaj masz rację.:)

misz_masz 05.02.2003 21:04

Acha, oczywiście jak pozwoli mi na to moja LEPSZA POŁOWA .^_^

jacoob 05.02.2003 21:06

:glaszcze: ale zawsze możesz pograc sobie w pracy :)

jacoob 05.02.2003 21:07

Cytat:

misz_masz napisa***322;(a)
Acha, oczywiście jak pozwoli mi na to moja LEPSZA POŁOWA .^_^
Lepsza jak lepsza ale napewno ładniejsza:D

brzuszki 05.02.2003 21:12

Re: No i nadszedł ten dzień.

Cytat:

Dzień w którym nie mogę sobie zagrać w żadne nowe gry. Właśnie dzisiaj dostałem Unreala 2 i to co przeżyłem po zainstalowaniu tej gry to był szok. Okazało się, że dosłownie cały hardware to staruszek i szajs , nawet sie nie odpaliła tylko wywala błędy co do sprzętu. Nie pogram w Morrowinda, UT 2003, Mafię, GTA3 i jeszcze kilka nowych tytułów. Zaraz sie załamię, pocieszcie mnie please. Nie stać mnie na nowego kompa a w tym starym już nic nie da się wymienić na lepsze.

Kup szachy,albo-jeszcze lepiej-go:)

andrzejj9 05.02.2003 21:19

Re: No i nadszedł ten dzień.

Cytat:

Morrowinda nie mialem, UT2003 mnie nie interesuje bo to glownie multiplayer, Mafia moze kiedys zobacze, a GTA3 chodzi u mnie tak, ze lepiej na to nie patrzec (moze z 4-5 klatek/s). Ale sie tym nie przejmuje. Wlasciwie to ostatnio wcale nie chce mi sie grac. Natomiast Tobie polecam sciagniecie sobie jakiegos emulatorka, np SNES albo GENESIS i bedziesz mial tyle nowych, naprawde grywalnych gierek, ze zapomnisz o jakies Mafii, Unrealach, Quekach i innych takich. Sprawdz sobie ten link, na SNES-a co prawda nie ma tam duzo, ale powinienes znalezc jakies linki: http://emu.makii.pl

Ormianin 05.02.2003 22:08

Re: Re: No i nadszedł ten dzień.

Mozesz zajac sie programowaniem... nauka HTMLa, albo poznac zagadnienia sieci... jesli Twoj komputer sluzyl tylko do rozrywki, to ja nie wiem jak Ciebie pocieszyc... pomysl nawet gdybys teraz zmienil kompa, to za polroku, czy rok wyjdzie UT4, 5, 6 i bedzie potrzebowac coraz nowszej maszyny... to taki biznes w tym komputerowym swiecie

pozdrawiam:)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:43.