![]() |
Re: Odnośnie WinXp
Cytat:
|
Cytat:
otoz to, nie spotkalem jeszcze przypadku, w ktorym ten sposob by nie podzialal |
NIe mam WinXP to nie wiem czy doradze,ale spróbuj np.zmienic rozszezenie nazwy pliku na jakis inny (nie multimedialny) i wtedy moze wyleci z systemu
|
hmm
Cytat:
|
Witam!
jak mi windows nie pozwala skasowac jakiegos pliku, a wiem ze jest on nie potrzebny (a po restarcie nadal nie da sie skasowac) to odpalam kompa w DOS'ie i odpalam NC... tam sobie spokojnie kasuje co mi zbedne i restartuje kompa i jest OK ! :) |
Zobacz jakie atrybuty ma plik który chcesz usunąć - Windows zaznacza je niekiedy jako archiwalne - odznaczyć, zrestartować i usunąć - tak postępowałem
|
wcale nie!
właśnie, że nie moge usunąć nie tylko pliku multimedialnego ale katalogu w którym ów plik się znajduje, wincommander tez nic nie daje. Raz zadziałał wywalił wsio z katalogu ale katalog zostawił i krzyknął że nie moze itp heh. Właśnie się dowiedziałem, że to jest największy kwas w systemmie win xp i 2k i nic nie da rady zrobić :(
|
Re: Odnośnie WinXp
Ilość załączników: 1
Cytat:
to tylko moje podejzenia ;) a sprobujcie PPM na film i usun, mi tak dziala Cytat:
|
Hmm o tym nie pomyslalem. Jak tylko uporam sie z dyskami i systemami to sprawdze to.
|
witam
Ja takie pliki w win Xp wywalam windows commander-em vel total commander-em. Pozdrawiam. |
Tez nieraz mam ten problem na XP i 98. Jak wyskakuje mi ten bledzik przeskakuje sobie na 2 system i tam kasuje. Innego sposobu nie zdolalem wymyslec. Moze ktos wie bo jest to dosc wkurzajace?
|
Witam !
Idento problem ma mój sasiad na 2000 - przezucalismy kedys filmy przez LAN i sie komp zawiesił - ma teraz jeden eledysk widmo tzn jest uszkodzony i komp zgłasza ze go nie ma i nie mozna go usunąc a plik jest i zajmuje cae 50 MB |
Odnośnie WinXp
Witam wszystkich.
Mam problem taki z WinXp a mianowicie: np. oglądam filma w divx i po obejrzeniu chcę go wyrzucić z dysku a tu wyskakuje, że nie można, że jest używany albo zmień uprawnienia itp hehe, i tak ciągle... Uruchamiam ponownie system i znów to samo :( dzieje się tak z plikami i folderami. Hmm WinXp sam przypisuje uprawnienia plikom czy co? przecież wsio jest ok w uprawinieniach a ta rzecz z tego co wiem dzieje się nie tylko u mnie, heh. Czy jest jakiś sposób na to? HELP! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:22. |