![]() |
A ja nie dostalem :(
Ale przez przypadek znalazlem jednego kolesia w DC, ktory tych filmikow ma chyba z 3GB. Nie chce sie co prawda od niego ciagnac, ale moze w koncu zacznie :) |
jeśli nikomu nie sprawi to problemu to tesz prosze o tego linka.
dzieki |
poprosze rowniez o linki do tych teledyskow
|
Juz poszlo, mozecie sprawdzic skrzynki ;).
A joe doe - PW;) |
|
hmmmm..... prosić zawsze można.... a ja chciałem sięzapytać: czy komuś nie podpadłem, bo jakoś nikt mi rodzynka nie wysłał na mejlika :( :( :( :(
|
Tez bym prosil o adresik na priva.
A ogladaliscie UHF (Conan Bibliotekarz RULEZ!)? wlasnie zasysam :) |
wiem, że oryginalny nie będę, ale no nie obrażę się, gdybym mógł razem z wami podziwiać teledyski Yankovicha.... a tak a pro pos... czy ściągnęliście sobie jego najnowszą płytkę "Poodle Hat" !? Macie tam przeróbkę przeboju "Complicated" panny Avril Lavigne, przeróbke Eminema "Lose Yourself", ponadto nabite z Backstreet Boys.... I jakieś inne... po prostu zieja niezła po wsłuchaniu się w liryke :).
karolluss@poczta.onet.pl |
już poszło
Pozdrawiam |
mam tego mnustwo, ale moze cos przegapilem
poprosze adresik ;) |
Nie chcę być gorszy, też bym to chciał ;)
|
Dolaczam sie do prosby ;)
|
mam pyatnie: czy ma moze ktos jeszcze adres tej stronki (o ile jeszcze w ogole istnieje ;)) i moglby mi ja podeslac na maila.
Z gory dzieki za pomoc. |
yankovic jest spoko widzialem pare teledyskow
zassajcie sobie jeszcze ladoshi tez sa nizle |
Witam !
Zeus my to jestesmy prawie ziomki - wywal link mam go w podpisie gg wiec jak ktos chce to wystarczy ze doda mnie do listy w gg i ma adres .. ;) A jak nie ma gg niech pisze na priv to mu wysle i tak nic narazie nie robie ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:21. |