![]() |
Windows XP i Unreal Tournament 2003
Moj znajomy ma problem z ta gierka, po zainstalowaniu i odpaleniu wyskakuje mu jakis blad i nie chce sie odpalic, jest cos do zainstalowania zeby sie tego pozbyc?? Dodam ze ma on orginalnego XP i zainstalowanego najnowszego service pack`a.
|
ja nie mam problemow z UT2003
moze niech zainstaluje najnowszego Patcha PS. XP oryginal, a UT2003 ;) |
Cytat:
|
Na trzech oczywiscie, jaki patch znowu, to znaczy ze bez patcha na tym walonym XP nie pojdzie??
|
nom tak to już jest z tym XP, i właśnie z tego powodu wciąż jeszcze mam wątpliwości co do niego. Jak na razie siedze na 98se i wszystko jest git, nie mam żadnych problemów, ale sie przenosze najprawdopodobniej jutro na ME, bo na nim też jeszcze nie ma żadnych buraków, w przeciwieństwie do XP, chociaż musze przyznać,że XP jest najlepiej wykonanym graficznie systemem jaki zdażyło mi się widzieć, niestety te buraki :(
|
Cytat:
to samo tyczy się ME... wszyscy na niego narzekają, a to całkiem przyzwoity system jak na serię windows.... !! DRUSS !! co do UT2003 to ja tesh nie miałem z tą grą żadnych problemów! Może ten błąd jest związany z tym że ma piracką wersję i cracka zapomniał skopiować albo nie skopiował do kat. SYSTEM w grze, tylko do jej głównego kat. |
Cytat:
Cytat:
ale nadal nie ma odpowiedzi czy to oryginal |
Cytat:
Bo chociaz mam go ponad rok to jakos ich nie zauwazylem.|| Natomiast co do Unreal Tournment 2003 to moge tylko powiedziec, ze u mnie wszystko chodzilo. Zadnego patcha nie uzywalem.No moze oprocz najnowszych detonatorow. ;) Prawdopodobnie standardowy problem. Tzn. cos z konfiguracja komputera. Niech znajomy rozejrzy sie po stronie producenta moze cos ciekawego bedzie mozna tam znalezc.Miedzy innymi jakies latki itp. |
Cytat:
a gdzie widziales te buraki to nie wiem ??? spraw se XP a bedziesz zadowolony, szczegolnie ze masz taki sprzecior |
moje trzy grosze:
1wszy grosz: system 98 se a jak juz NT to 2k pro 2gi grosz: ut2003 bez zadnych patchy chodzi na XP bo kumpel ma i gra 3ci grosz: ja uzywam 98se bo jescze mi sie nie spieszy do zmiany(mialem wszystkie powyzsze ale wybralem 98se) :cisza: i co to te "buraki"? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:55. |