![]() |
DZIENNIK POKŁADOWY:
- puszczają mi nerwy, załoga zrozpaczona - zainstalowałem nowe sterowniki ASPI, klapa, efekt ten sam - zainstalowałem Roxio Easy Creator, nic, nagrywarki brak w programie - przygotowuję się do upgrade'u BIOS, jest to płuta ASUS A7V133 - jeśli się to nie powiedzie podam się do dymisji ( serwisant ) Pozdrawiam Maciey |
To niezly cyrk :)
|
Błędy CRC wynikają też ze zbyt agresywnie ustawionych pamięci (w BIOSie).
Pomijam oczywisty fakt, że program mógł być żle skompresowany. Porządne programy kompresujące weryfikują po kompresji plik na okoliczność błedów CRC. 8) |
Cytat:
|
Cytat:
Oczywiście jest to tak naprawdę tylko wtedy użyteczne jeżeli nie masz innego antywira. Moim zdaniem ilości antywirów w systemie nie ma sensu powielać. Baze wirusów Nero można aktualizować, jest taka opcja w menu. 8) |
Zrobiłem jeszcze inny numer:
Oryginalne Nreo zinstalowałem w innym kompie i działało, następnie skopiowałem działające Nero i klapa. Prawdopodobnie jest to wina sprzętu, ale nie wiem co |
Ilość załączników: 1
Witam !
A mam takie pytanie - po co jest ta wytczka antywirusowa ?? JA tam ja wyłączyłem zeby nie przedłuzała niepotrzebnie startu progsa. |
Cytat:
|
Nero ma swoją bazę antywirusową. Program antywirusowy może definicje wirusów z Nero odczytywać jako wirusy - takie przypadki już się zdarzały w historii: np. w DOSie 6.2x.
Uatualnij bazy wirusów: dla Nero i swojego antywira. 8) |
Cytat:
|
No fakt, z netu przynajmniej bedziesz mial nowsza wersje :)
|
Witam !
To zainstaluj nero pobrane z netu - na www ausa powinny byc nero do tych nagrywarek - jak chcesz byclegalny to musisz w któryms z plików w katalogu nero znalesc cdkey na jaki aktualnie jest zainstalowany progs i za ten klucz zarejestrowac nowe nero Znalazłem - cdkey na który jest nero zarejestrowany jest w pliku NeroHistory.log - otwierasz go z NotePada i masz na samej górze CDKEy. |
Nie baw sie w takie glupoty, sciagnij Nero z sieci, chocby z CDRInfo, nadaj mu numerek i koniec! Masz podporke, plyte orginalna i moga ci naskoczyc, a slyszalem, ze czesc plyt z OEMowym Nero to szajssss! (wiesci z gieldy przy 100dole!)
|
Nic z tego :-(, zastosowałem, nie działa :-(
|
Mialem identyczna sytuacje, jakas serie plytek ze zwalonym nero.exe wypuscili....
Po zainstalowaniu Nero musisz z plytki zgrac plik nero.exe do katalogu gdzie zainstalowales nero (zastapic intniejacy) Na cd powinien byc w \Nero\Nero55\Nero\nero.exe |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:02. |