![]() |
--==FIREWALLe==--
Były antywirusy to może teraz firewalle ? ciekawe który wam się najbardziej podoba...
Jak cos pominałem to sorry, ale ankieta ma max 10 opcji ??? (( |
Kurde ja nie wiem jakiego mam:)Coś admin założył, ale wiem, że jest dobry:)
|
Cytat:
|
mój dostawca internetowy twierdzi, że ma porządny sprzetowy firewall i nic się nie prześliźnie, jak na razie (4 miesiące) to prawda, mój Outpost nic nie krzyczał i nadal nie ma nic do roboty.
|
Ja tez mam na serwerze firewalle. Chyba jeden sprzetowy (ale nie jestem pewien) i jakis programik ale jaki to nie wiem. Jak dotad ani razu od 2 lat nie mialem wlamania wiec firewalle sa skuteczne. Ja mam zainstalowanego Nortona jakby ktos z sieci chcial sobie jaja zrobic i dla wlasnego poczucia bezpieczenstwa :)
|
A gdzie Norton Personal FireWall??? Bo ja lece na tym!!
|
Cytat:
A ja mam firewalla w routerze i jak na razie nie mam problemów... |
+++LeWaP+++ norton internet seciurity nie jest samym firewallem.
Ma w sobie też antivira i inne profukty nortona. Samym firewallem jest norton personal firewall ;) +++LeWaP+++ bądź równy dla innych programów ;) |
ja to mam norton personal 2002
no ale glosowalem na nortona 2003 |
pozmienialem - jak macie jakies propozycje to moge dodac (do oporu i bez ograniczen :))
|
NPF:)
|
Witam!
mam NPF 2002 i za cholere nie moge znalezc wersji 2003 retail... szukalem ale jest tylko w pakiecie NIS 2003 a samego retaila nie moge znalezc... jak ktos ma linka to prosze na priv :) |
Jestem w sieci wewnetrznej i mialem Zone Alarm i Tiny Personal, oba dobre. A obecnie......nie mam nic! Tylko KAV i starczy!
|
hmm 2 razy norton personal firewall tylko z roznymi numerkami a niewiedze NORTONA INTERNET SECURITY buu to jakas jawna dyskryminacja:D ^_^
|
Cytat:
Norton Internet Security to nie firewall! to pakiet w skald ktorego wchodza NPF, NAV i jeszcze jakies programiki... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:12. |