![]() |
Dzieki za linka do testow ja mam NPF2003 i ok!
|
Re: Twój komputer jest zabezpieczony przez FIREWALL - sprawdĽ jak dobrze >> !! <<
Cytat:
Pod podanym linkiem dowiedzialem sie, ze mam niezbyt szczelna przegladarke (IE 6.0) i zeby to poprawic trzeba zainstalowac z uaktualniene ze strony Microsoftu: Q323759. Sek w tym, ze juz dawno je zainstalowalem i nawyrazniej NIC NIE USZCZELNILO! Fajne, co?(( |
Witam!
no to teraz mam juz NPF 2003 - przeanalizaowalem dokladnie wszytkie ustawienia i zauwazylem ze to rewelacyjny firewall... juz umiem wszystko sobie tak ustawic ze bardzo dobrze mnie chroni a zarazem latwo sie serfuje po necie |
Odemnie wyciagnol tylko jaki system i jaka przegladarka zarowno na IE jak i na Netscape, widac mam dobry router :P
|
Witam!
rewelacja.. nie spodziewalem sie ze jestem tak dobrze zabezpieczony... NAV 2003 i NPF 2002 = safe |
U mnie tylki IE jest jakim¶ cudem podatny na ataki :( , ale już napisałem stosown± reklamację do administratora sieci :P
|
Opera+NIS=0 dziur :)
a przynajmniej tak mowia testy :) |
A jesli komus to skanowanie sie spodobalo to mam kolejna propozycje wlasnie tu :chytry: Pozdrowionka
|
jaj mam tak zabezpieczonego kompa ze nawet test nie chce siu uruchomic :D
"Browser Checkup requires that you have cookies enabled in your browser. Please verify that you have cookies enabled and restart the test. " A tak naprawde to w ustawieniach mam zeby zazwalal na tworzenie ciasteczek :D Pozdrawiam:cisza: |
u mnie test z pierwszego linka bartoldzika poszedł ok;
chyba dobrze skonfigurowałem nortona hiehiehie |
[QUOTE]bartoldzik napisa***322;(a)
Laser ta stronka to wlasciwie pozwala sprawdzic przegladarke, a nie Firewalla. Aby sprawdzic dzialanie firewalla zapraszam tutaj Pozdrawiam [/QUOTE Thx za linka. Sprawdzilem i wyszlo calkiem fajnie , Full Stealth Mode. Uzywam ZoneAlarma 3.1:) |
Witam !
Upps rzeczywiscie sorki mój bład ! Ale teraz mamy jush komplet;) Thx bartoldzik;) |
Jeszcze przypomnial mi sie ten adres
|
Laser ta stronka to wlasciwie pozwala sprawdzic przegladarke, a nie Firewalla. Aby sprawdzic dzialanie firewalla zapraszam tutaj Pozdrawiam
|
Twój komputer jest zabezpieczony przez FIREWALL - sprawdĽ jak dobrze >> !! <<
Witam !
Sprawdzcie konfiguracje własnych firewalli na tej stronie http://browsercheck.qualys.com/ Podzielcie sie wrazeniami jak dziurawy macie IE Moze macie idealnie zabezpieczony system ? Zapraszam do dyskusji / nawiazujacej oczywisie do Topiscu który firewall jest The Best / ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:39. |