![]() |
Cytat:
przede wszystkim nie wszyscy. pokazywali to tu i owdzie w telewizji. |
Witam!
tez widzialem te informacje... rewelacyjny jest ten stroj.. ale trzeba miec specjalne okulary zeby tak widziec... narazie... musza to udoskonalic :) a ja myslalem ze to fotomontaz... zwracam honor :) |
Zgodnie z zyczeniem polaczylem dyskusje.
|
Cytat:
|
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...threadid=16404 moze polaczyc te 2 dyskusje :)
|
Nie dawno bylo ze to jest montaz...........
Nawet ktos pokazywal jakies zdjecia z zaznaczonymi rekawami :D:D:D:D:D HAHAHAHAHAHAHAHA, a teraz niby kazdy wierzy jakby nikt nic nie gadal LOL |
?????
|
Tak, też to widziałem i nieźle się prezentuję ;)
|
fajna rzecz... sam widzialem... Teleexpress to pokazywal. zreszta armia USA od dluzszego czasu pracuje nad takim ubrankiem dla swoich wojakow.
|
Swiat sie konczy...
Matrix (teraz naprawde) has you... Hehe, ten plaszczyk z TV przypomina mi ten z "Ghost In The Shell" tzw. kamuflarz termooptyczny, fajna sprawa na podchody ^_^ |
Fajne rzecz do szkoły dla nauczyciela...uczeń odpowiada, a nauczycielka tylko patrzy czy kolega z tyłu nie szepta:):)
|
Invisible Man Istnieje!!!
Serio!!! Oglądałem Informacje na Polsacie o godzinie 18:45 w których pokazali ten strój, który powoduje, że dany obiekt jest transparentny. Fotka fotką, ale w Informacjach przedstawili materiał filmowy. Dodam na zakończenie, że informacje współpracują z CNN i to był właśnie materiał pochadzący z CNN.
|
Ja także oglądałem!!! Ja chce być niewidzialny!!!! (a może zagram w harym poterze???)
|
Cytat:
Tesh ogladałem - dajcie rzutnik i zaraz bede Invisible Man ;) |
Panowie własnie oglądałem TeleEkspres i pokazywali jak zrobili to zdjęcie za pomocą specjalnej kamery coś na bazie rengena pomysł i ciekawy do zastosowania np w domu
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:19. |