![]() |
Cytat:
|
Masz może linka do retaila?
|
Cytat:
|
W tym że mam tylko 6 napędów.
|
no to w czym problem? 8)
|
Program jest zarejestrowany :buu:
|
Pisał o tym VLUKA. Masz wersję trial Alkohola. 8)
|
Re: Re: CloneCD - VirtualDrive
Cytat:
|
Mysle ze tu knyf polega na tym, ze wirtualny naped alcoholu juz zemulowal zabezpieczenie przy montowaniu obrazu i wtedy da sie to zgrac w locie nawet w nero, albo ja sie myle?
|
Znalazłem rozwiązanie: Hugo (laserlook) musi być zamontowany na pierwszym wirtualnym napędzie. Jak będzie na następnych to też będzie działał pod warunkiem,że przed nim (napęd wyżej) nie będzie nic zainstalowane (żaden obraz). Proste - jak świński ogon.
Natomiast w ramach eksperymentów odkryłem coś nowego: nowe Neroxxx10b. Wykonany na nim obraz z wirtualnego napędu z Hugo zarówno *.iso jak i *.nrg też działa, pod warunkiem że jest na dowolnym ale pierwszym napędzie wirtualnym. Dla mnie sensacja! Czy to oznacza, że najnowsze Nero umie nagrywać obrazy z zabezpieczonych płyt? Oto jest pytanie! Co prawda w tym przypadku to był obraz z obrazu wykonanego Alkoholem. Trzeba to sprawdzić i info do Vluka a on przetłumaczy i umieści na stosownych forach. 8) |
Sorry, ale chyba tez juz mi sie skonczyly pomysly:(
PS Jeszcze wpadlo mi do glowy czy masz w menu z opcjami->emulacje->opcje dodatkowe zaznaczona emulacje lasetlocka? Sprawdz, moze zadziala.:) |
Shit, nie działa. Zmieniłem nazwę na LG. Zadziałało tradycyjnie jeden raz i koniec: Please insert orginal CD!
Grzeniu, proszę o nstępne pomysły. 8) |
Dzięki, nie mogę wejść w opcje Alkohola - aktualnie tworzę kolejny obraz tego HUGO. Zaczęła się właśnie 4 godzina. Czegoś jednak nie rozumiem: dlaczego raz obraz tworzy się w 30 min a innym razem potrzeba kilku godzin (dla tej samej płyty).
Tym razem wykasowałem wszystkie istniejące na HDD obrazy tej płyty stworzone pod różnymi programami. Może to jest odpowiedź. CloneCD pierwszy obraz też tworzył kilka dobrych godzin, następne szły mu dużo szybciej. Może z Alkoholem jest tak samo? 8) |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:48. |