![]() |
Klawiatura _ CiĘcie _ Pilne !
Witam !
Mam mały problem z moją klawiaturą ! Ponieważ niegrałem w gry od ... wakacji. A ostatnio ..zapuściłem sobie stare hity (THPS 2). Dzisiaj postanowiłem odpalic następną gierke ! Wybór wpadł na Serius Sam 2 ! Wszystko elegancko sie włącza ! Ale po chwili ..grania ..klawiatura jakby sie zacina ! Trzymałem przez chwile klawisz W - wprzód a on mi teraz przez 5minut zasuwa do przodu ! Tak samo jest z resztą klawiszy ! No to sie wqrwiłem i postanowiłem odpalic MAX PAYNE ! Co widze ten SAM EFEKT !! Pomóżcie ! To jest moja ostatnia noc w domciu (jade do Pyrlandi ! ). Niebede mial dwa dni dostepnu do kompa ! i chcialem dzisiaj koniecznie .. troszke pograc ! PROSZE O WSZYSTKIE MOŻLIWE PROPOZYCJE ! Odpada kupno nowej ..(sklepy zamkniete a hipermarkety ..daleko od domciu :) ) Pozdrawiam |
HELP ME !
|
Witam !
a może przynajmniej zna ktoś odpowiedz na pytanie : Czy to wina klawiatury ? czy systemu ? |
rozbierz klawiature moorze jest zakurzona i styki sie sklejają - albo kup nowa najtansza kupisz juz za 20zł
|
Cytat:
dzieki Sniper :) i wyczyszcze i kupie nową :) :) ale mi koniecznie chodziła o dzisiejszą noc :) a na czyszczenie juz za pózno :) dzieki za rade :) |
Re: Klawiatura _ CiĘcie _ Pilne !
Cytat:
A przy okazji, to akurat kilka dni temu sam postanowilem jeszcze raz przejsc Serious Sama 2. Fajna gra :) |
tamta klawiatura była STANDARD Ps2
i i WSAD i Strzałki to samo ! teraz zakupiłem Logitech Internet Keybord ok. 65zł ! Komputronik - Poznań ! Ale jeszcze nie sprawdziłem ! |
Miałem ten sam problem - niełączyły mi styki na tej małej płytce w klawiaturze (chodzi o te styki między płytką a tą "matą" przez którą biegną scieżki), poprostu odlepiła się pianka która to trzyma. Pomyślałem jak prawdziwy ;) MacGyver i tawaj go na Kropelkę 8-) . No i działa do tej pory.
możu Ciebie jest podobnie jak nie to wina jest w samej płytce lub przy złączu PS/2 w kompie. |
spox na nowej smiga bez problemu :)
ide grac w max payne |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:18. |