Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Marsze (https://forum.cdrinfo.pl/f5/marsze-16537/)

Pedros 10.02.2003 10:12

Re: Marsze

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
tęsknię za niemieckimi marszami wojskowymi...

??? Skąd taka tęsknota w dobie ksenofobii?
Czyżbyś szykował się do zjednoczonej europy? :D :D

Ormianin 10.02.2003 09:24

Cytat:

januszp napisa***322;(a)
Marsze wojenne z okrsu II wojny światowej - mam coś takiego ,tyle ze mam modem wiec cięzko bedzie to podesłać poprzez net .
Jeśli bardzo ci na tym zalezy skrobnij emaila na : jaro@cdrinfo - mogę podesłać pocztą .
Nagrnia pochodzą niestety z kasety ,zostały nagrane przez niemiecka orkiestrę w latach 80-tych (stereo) .
Trochę śliski to temat ,no ale jeśli mozna takie coś kupić drogą legalna to chyba nie jest to aż takie przestępstwo ? .jaro

Nie jest zabronione... ale jest to sliskie, jak sam nadmieniles...
samego mnie interesuja historyczne akty przeszlosci w postaci dzwiekowej :) przeboje socjalizmu mi sie udalo zdobyc nawet te z Moskwy... ale faszystowskich nagran wojenny raczej nie... szukam nadal:)

pozdrawiam:)

januszp 09.02.2003 20:04

Marsze wojenne z okrsu II wojny światowej - mam coś takiego ,tyle ze mam modem wiec cięzko bedzie to podesłać poprzez net .
Jeśli bardzo ci na tym zalezy skrobnij emaila na : jaro@cdrinfo - mogę podesłać pocztą .
Nagrnia pochodzą niestety z kasety ,zostały nagrane przez niemiecka orkiestrę w latach 80-tych (stereo) .
Trochę śliski to temat ,no ale jeśli mozna takie coś kupić drogą legalna to chyba nie jest to aż takie przestępstwo ? .jaro

brzuszki 09.02.2003 18:29

Re: Re: Marsze

Cytat:

Ormianin napisa***322;(a)
[
... wsrod fascynatow neonazizmu mysle ze cos w necie powinno byc [/B]
Oj niebezpieczne strony,nawet tam nie wchodze,bo jeszcze mnie namierzą

Nie sąto zdrowi osobnicy:cool:

Ormianin 09.02.2003 14:29

Re: Marsze

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
tęsknię za niemieckimi marszami wojskowymi.
Kto ma coś?:)

Czyzbys szukal hitlerowskich marszy wosjkowych zalatujacych niemiecka propaganda wojenna... mam na czarnych plytach ebonitowych... nie mam tylko patefonu ani gramofonu ktory porafilby to obsluzyc, plyta kreci sie 78.5 obr/min, musi byc inny ksztalt igly... wsrod fascynatow neonazizmu mysle ze cos w necie powinno byc

shyja 09.02.2003 02:22

Cytat:

RiT2 napisa***322;(a)
Znajomy Niemiec w przyplywie radosci przyslal mi cudowna muzyke. Nie sa to marsze ale zawsze warto posluchac milego szemrania jezyczka niemieckiego. Grupa nazywa sie DIE FLIPPERS I aktualnie slucham utworu WEINE KEINE TRANE HEUT NACHT!!! ^_^

Niemiecki..... :blee: za przeproszeniem :/

RiT2 08.02.2003 23:35

Znajomy Niemiec w przyplywie radosci przyslal mi cudowna muzyke. Nie sa to marsze ale zawsze warto posluchac milego szemrania jezyczka niemieckiego. Grupa nazywa sie DIE FLIPPERS I aktualnie slucham utworu WEINE KEINE TRANE HEUT NACHT!!! ^_^

brzuszki 08.02.2003 22:36

Marsze

tęsknię za niemieckimi marszami wojskowymi.
Kto ma coś?:)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:52.