![]() |
|
...oj ja tesh chce:jupi: :jupi:
lmar11@wp.pl |
Cytat:
|
Cytat:
haslo bylo w wersji angielskiej, przy tlumaczeniu na polski wywalilem haslo z archiwum :chytry: lol || |
Cytat:
|
Cytat:
jak rar cos sie buzy to albo zessaj plik jeszcze raz, albo nowsza wersje Rara... |
HELP
Jakie jest haslo do tego rara ???????????? |
Cytat:
|
Cytat:
Co to jest CDR-6s48 version ??? |
Cytat:
Jesli ktos sprawdzal i dziala u niego to niech napisze na jakim sprzecie. |
Cytat:
http://www.ucatv.ne.jp/~miyuri.sky/ Reports of successful use have also been received for the following drives: SANYO CRD-RW2 SANYO CRD-BP2 SANYO CRD-BP4 SANYO CRD-BP5 SANYO CRD-BP900P SANYO CRD-BP1500P SANYO CRD-BP1700P Lite-On LTR-16102B Lite-On LTR-24102B Lite-On LTR-32123S - read error reported with Nero ASPI Lite-On LTR-40125S (genuine) Lite-On LTR-40125S (4KUS CDR-5W32 version) Lite-On LTR-48125W (4KUS CDR-5W32 version) Lite-On LTR-48246S Lite-On LTR-52246S (CDR-6S48 version) Lite-On LTR-52486S Lite-On CDR-6S48 Memorex 48MAXX Memorex 52MAXX Unfortunately, although the SANYO CRD-BP3 is a drive made by Sanyo, a report has been received stating that CD Doctor does not work with this drive. link do topicu na cdrinfo http://www.cdrinfo.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7704 |
Witam.
Moze ktos napisac z jakimi napedami oprusz SANYO i LiteON dziala ten CD Doctor co go wrzucilem? |
Mar, RuTo2 - tez juz to macie :)
|
W morde, znowu mnie server rozlaczyl przy wysylaniu.. plik niejest caly... narazie
Od godziny 22:24 juz mozna pobierac dobre archiwum. Zalaczylem go. |
WSAF vs CD Doctor :)
Ilość załączników: 1
Monopol na zabawe w sprawdzanie bledow C1 i C2 maja juz nietylko posiadacze sprzetu firmy LiteON,
pojawil sie bowiem jedyny i niepowtarzalny CD Doctor (jakis czas temu), ktory takze potrafi testowac plytke na obecnosc bledow C1 i C2, a czy lepiej czy gorzej to juz sami oceniajcie :) ale komercyjne haslo reklamowe mi wyszlo, pomyslec ze ja mam LiteON'a :) Od godziny 22:24 juz mozna pobierac dobre archiwum. Zalaczylem go. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:31. |