![]() |
Liteon
8) Witam Serdecznie Forumowiczów Mam pytanko moze niektorym wyda sie glupie ale jestem nowy na forum.
Mam nagrywarke Liteon-a 32125 W i chcialbym ja przerobic na 48125W i nie wiem czy warto? czy jest lepsza predkosc nagrywania ? Czy Jakosciowo plytki sie nagrywaja ok ? I Jaki Firmware Wybrac ? Bardzo uprzejmie prosze o odpowiedz Serdecznie Pozdrawiam |
Radzę zacząć od przeczytania artykułu
http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/liteon_oc/ Jeśli przerobisz z x32 na x48 to prędkość będzie większa.;) A firmaware to oczywiśćie z LTR-48125W ,ale jaki to niewiem może najnowszy VS08 ma poprawiony błąd dotyczący overburning. Za wszelkie nieudane operację tego typu musisz mieć tylko pretensję do Siebie.I radzę się zastaowić 5-krotnie niż będziesz zmieniać firmware z innej nagrywarki.:cisza: Pozdrawiam.............;) |
Cytat:
|
Dzięki Ricki za zauważenie mojego niedopatrzenia.
Wraz z Firmware VSO8 wprowadzono błąd z overburningem. Sorki za moje niedopatrzenie ,dzięki Ricki ;) |
Dzieki za odpowiedz ale chcialbym wiedziec czy wystepuja bledy podczas nagrywania z predkoscia 48X ? czy jest oks na plytach do takich predkosci
|
Ja tam pale na Verbach pastel i tdk d-viev i speed-x x48 i wsio jest ok.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:25. |