![]() |
Po wnikliwym przeczytaniu postu:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...threadid=16766 biję się w piersi i proszę o litość - wygląda na to, że faktycznie ten model jest niepodkręcalny (albo może nikt jeszcze nie wziął się zato poważnie i z uczuciem). || Widziałem, że biją dzwony, ale nie pamiętałem w którym kościele... :buu: |
Re: Re: Re: Re: Liteon LTR 40125s XSU1 jak zrobic 48x?
Cytat:
Faktem jest, że także "trójkę" da się trochę pogonić ;) Ostanio jest taka tendecja, że inżynier wymyśla jakiś nowy, szybszy model i oczywiście robi to jak najlepiej i od razu jest to np. model, który może kręcić 48x czy 52x. Rzeczą marketingowców jest aby za pomocą sztucznego pogorszenia jego parametrów (za pomocą BIOSU) zrobić z tego pięć modeli o różnej szybkości i cenie (to jest to co lubią najbardziej) i kolejno wypuszczać na rynek np. przez okres roku ... Ot. polityka ^_^ |
Re: Re: Re: Liteon LTR 40125s XSU1 jak zrobic 48x?
Cytat:
|
Re: Re: Liteon LTR 40125s XSU1 jak zrobic 48x?
Cytat:
Widziałem go na jakiejś stronie ale już teraz nie pamiętam dobrze gdzie to było ... Jak poszukasz to znajdziesz. Spróbuj przejrzeć stronę www.cdrinfo.com, z zwłaszcza jego forum. W każdym bądź razie ten chipset także ma ukryte możliwości.8) |
Re: Liteon LTR 40125s XSU1 jak zrobic 48x?
Cytat:
|
Liteon LTR 40125s XSU1 jak zrobic 48x?
Mam nagrywarke Liteon 40125S z biosem XSU1 jak mozna wgac nowy bios ktory przerobi ja na 48x. Artykul w tej sprawie zawiera ten model jednak z innym biosem. Jak wgralem ten bios z 48x to tacka napedu mi sie otwierala i zamykala nonstop wiec musialem spowrotem wgrac stary bios. Prosze o pomoc w tej sprawie.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:48. |