![]() |
Arcanum kontra Securom NEW
Witam.
Próbuję zrobić kopię gry Arcanum. Sprawdziłem oryginał w Clone XXL i pokazał że jest zabezpieczona Seurom New przed ver. 4.7. Odpaliłem Profilera i zaznaczyłem tą opcję co trzeba, uruchomiłem Clone CD 4.2.0.2 i rozpocząłem robienie obrazu. A tu ci nagle jakiś błąd odczytu w sektorze ok. 1024 (a tu ewentualne błędy powinny pojawić się pod koniec płytki) a w następnej kolejności komp się zwiesza. Co jest grane ? Mam LTR-48246S i myślałem że zakup tej nagrywarki rozwiąze większość problemów ;) Proszę o odpowiedź *Dreams* Acha jeszcze jedno: Czy ktokolwiek zarejestrował jakieś problemy z jednocześnie zainstalowanymi programami Deamon Tools i Alcohol 120% na tym samym komputerze ? |
Pytanie - po co ci oba te programy - nie wystarczy sam Alkohol?
I nie będzie problemów |
Pytałem tak przy okazji. Mam obraz gry w formacie BIN bez pliku Cue-Sheets i Alcohol jak ten obraz zaemulował to w ogóle nie dało się odpalić Setup.exe (komunikat eksploratora: <Setup.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu Windows 32>). Ten sam obraz zaemulowany przez Deamon poszedł bez problemu. Pytam bo może te dwa programy się jakoś gryzą.
|
Ja przegrałem alkoholem i d*pa przy instalce chce płytę 2 ja ją wkładam i jej nie znajduje rząda ponownie cd. 2 jak to zrobić !!!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:55. |