![]() |
więcej niz 1 film na 1 vcd
Czy ktoś mógłby mi powiedziec czy jeśli na płycie vcd nagram np.3 krótsze filmiki,to będe mógł w dowolnym momecie przełączac miedzy nimi,czy bede musiał je oglądac po kolei pierwszy,potem drugi i dopiero bede mógł zobaczyc ten trzeci??Bardzo prosze o szybką odpowiedz:) Bede bardzo wdzięczny za pomoc.
|
Re: więcej niz 1 film na 1 vcd
Cytat:
|
Re: Re: więcej niz 1 film na 1 vcd
Cytat:
|
Chyba taką opcję ma nero vision express 4.0.x.x poszukaj w newsach na stronie głównej www.cdrinfo.pl
|
Cytat:
|
Po pierwsze aby mieć możliwość wyboru filmów zamieszczonych na Płycie Video CD - wystarczy zastosować opcje MENU (w NERO na przykład) gdzie mamy na starcie będziemy mogli dokonać wyboru który film chcemy zobaczyć najpierw...
Po drugie: napisy: http://republika.pl/jigit/napisy_avi.html ja korzystam z tego co tam jest napisane i wszystko wychodzi bezbłędnie i efekt jest zadowalający |
Znów spróbowałem wstawic napisy w sposób,który jest opisany na stronie cdrinfo i wszystko jest pieknie,ładnie do czasu aż klikam start w tmpgenc.Wyskakuje komunikat "The error occurred when ACM was instalized".Czy ktoś może mi powiedzieć co jest nie tak?
|
Ja wiem co jest nie tak - napewno nie ma to nic wspólnego z napisami - tu chodzi o dzwięk najprawdopodobniej jest on w AC3 a TMPEG Enc wymaga WAV lub MP3 taka jest moja opinia na ten temat :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:35. |