![]() |
Logitech Internet Keybord
Kto ma ?
niech wyrazi swoją opinie ! zakupiłem tą klawiature kolor czarny Komputronik - Poznań ! ok.65zł ! Pozdrawiam |
Miałem kiedyś okazję na niej pracować lecz powiem ci że wole moją Microsoft Natural Keyboard (wygraną w konkursie Microsoftu!!)
|
zamawiałem już kilka takich klawiatur
są bdb, zarówno białe jak i czarne polecam, cena a jakość przede wszystkim jak na razie nikt nie narzeka sma mam logitech intenet nav.... trochę droższa ;) od w/w |
Ja osobiscie mam Logitech Internet Navigator jesli mam komus
polecic klawisze to tylko te, jestem z nich zadowolony na max poprostu lepszej klawiatury nie mialem!! Tylko tu do rzyczenie pozostawia troche jej cena bo ja za swoja dalem 155zl a teraz chcem zmienic na taka sama tylko ze czarna ta jest troche drozsza bo 180zl!! Ale uwierzcie mi oplaca sie tyle dac!! Noi Logitech to 5 lat gwarancji!! |
Mam Logitech Internet keyboard (czarna) od jakiegoś tygodnia i jest poprostu zaje***a. Wcześniej miałem jakieś tanie badziewie i to nie jedno. To jest jakby przesiąść się z malucha do merca.
|
heeheh a najlepsza klawaiatura to taka
bez klawiszy dedykowanych dla windows ... z duza spacja i enterem z duzymi shiftami :) mowie zupelnie powaznie ... i nie wiem kto wapadl na pomysl by tych klawiatur juz nie robic ... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:28. |