![]() |
PhenoProtect2
Mam slownik polsko-angielski COLLINS posiadam 3 programy,ktorymi probowalem zrobic sobie kopie zapasowa...
CLone CD CLONE XLL i Profiler wszystkie najnowsze wersje... Napotykam na takie trudnosci : Scanuje rodzaj zabezpieczenia : PhenoProtect2 Wlanczam Profiler i nie ma tam tego rodzaju zabespieczenia,ale jest tylko 1 wersja, nastepnie robie obraz plyty nagrywam na cdrw i slownik sie nie otwiera... Mozecie mi powiedziec w jaki sposob zrobic aby to działalo, jestem poczatkujacy i nie znam sie zbytnio na tym... Z gory dziekuje... |
A ja mam wersje zabezpieczoną SecuRomem NEW. Dziwne nie?
|
Ilość załączników: 1
A może mi to ktoś wytłumaczyć
|
Re: PhenoProtect2
Cytat:
|
ja ci to sobi1 wytlumacze, dobitnie
otoz Clonyxxl to BADZIEWIE!~ ten program kozysta z takiej samej metody testow jaka ty mozesz zastosowac uzywajac tylko exploratora windows... zalosne ejst jak duza popularnosc zyskal tak slaby program jesli ktos potrzebuj PEWNYCH inforamcji o danym tytule - na GCW znajdzie przy kazdym opisie 100% pewna informacji - info od ludzi ktorzy crackowali/lamali/obchodzili dane zabezpieczenie |
Umnie ClonyXXL (najnowsza wersja) pokazywala na płycie niczym nie zabezpieczonej zabezpieczenie Starforce 3.0 (co najciekawsze jak sprawdzałem co kontroluje za pomoca bus Hound to okazało się że czytał tylko wpis w TOC i nic pozatym.
|
A teraz ja Ci to, Sid, dobitnie wytlumacze (z pewna niesmialoscia taka, oczywiscie...). XXL jest popularny, bo uroczo zwalnia od myslenia. Szybko, latwo i jak widac nieskutecznie. Sam jestem leniwy i chcialbym miec rzetelnego skanera. Pozdrawiam^_^
|
Cytat:
|
na GCW znajdzie przy kazdym opisie 100% pewna informacji ??
Co to jest GCW i w jaki sposob wy rozpoznajecie zabezpieczenia?? Czy najpier powinienem poczytac o tym duzo i zabrac sie do ręcznej zabawy?? |
Cytat:
|
i info z GCW jest w 99% zetelne - czasem jest wtopa bo zaloga crackowala inna wersje gry - ale nie mialem jeszcze takeigo przyapdku
|
szkoda ze to tylko o grach ;]
|
nie do konca...:chytry:
|
Cytat:
|
widze ze nie czytals posta 3 pietra wyzej w ktorym zwracam uwage na to ze crackowac mozna kilka wersji gier
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:36. |