![]() |
Cytat:
Dalej nie moge tej wiadomosci usunac z serwera! Nic by praktycznie w tym nie bylo ale ta wiadomosc zajmuje 300kb (jest to zdjecie) i qrde nic nie da sie z tym zrobic! Ale why? |
Poczekaj z jeden dzien i sprawdz znowu. Czasami dzieja sie rozne dziwne rzeczy z tymi bezplatnymi kontami. Jesli jednak po tym czasie dalej nie bedzie sie dalo nic zrobic, to faktycznie skontaktuj sie z adminem albo kims odpowiedzialnym za funkcjonowanie tych kont.
|
Cytat:
|
Cytat:
taki uniweresalny program do obslugi poczt kiedys byl tutaj www.konto.pl |
Cytat:
|
ale z tego co zrozumiałem to chyba z serwera też nie da sie usun±ć ?
albo to jaki¶ mailbomber dziwny albo trzeba pu¶cić maila do admina i poprosić aby on ręcznie skasował to i ewentualnie znalazł przyczynę. w przypadku kont płatnych załatwnie czego¶ takiego jest o wiele łatwiejsze ... ;) |
moze to nie najlepszy pomysl ale mozna tak
przenies inne wiadomosci - te wazne i potrzebne np do folderu kopie robocze nastepnie wylacz outlooka i poszukaj na dysku plikow - baz, w ktorych siedzi poczta outlooka i skasuje baze odpowiedzialna za skrzynke odbiorcza potem wlacz OE i juz gotowe |
Wiadomosc ktorej nie da sie usunac!!!
Dostalem dzis z rana maila ktorego nie da sie usunac!!
Sam Outlook Expres jak dobiera poczte to usuwa ja z serwera a ta wiadomosc odbiera i odbiera, za kazdym razem sciaga ja od nowa!! Weszlem na portal i chcialem ja usunac, kliknalem na usun a ona pojawila sie znowu i tak w kolko!! Co poradzicie??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:20. |