![]() |
cdrdoctor i cdr identifier.
Hi!
Mam problem z programikiem cddoctor (o ile sie orientuje to mial byc odpowiednik WSES'a do liteonow dla innych nagrywarek), otoz ten programik wypisuje ze nie znalazl zadnego napedu i sie wylacza :( Z cdr identifier mialem podobny problem ale pomoglo wywalenie aspi adapteca i zainstalowanie force aspi. Cdr identifier dziala juz ok, ale cd doctor dalej odmawia posluszenstwa :( Komus udalo sie to uruchomic na LG? System to win 2000, nagrywara lg 8481b. Pozdrawiam |
No coz obawian sie jednak, ze cd doctor moze miec problem z dzialeniem w przypagku wiekszosci nagrywarek...
Glownie byl robiony pod spawarki firmy SANYO i LiteON z czym jeszcze dziala to trodno powiedziec... ale sprobuje go zmusic zeby sie uruchamial nawet jesli nie wykryje napedow... |
W pliku readme masz podana wersje sterownikow ASPI z jakimi autor testowal program, sprobuj zainstalowac te same co on...
jesli nie pomoze to moze Ci podeslac wersje ktora nie sprawdza napedow przy starcie... ale to juz na wlasna odpowiedzialnosc to uruchamiasz :) |
Hmm, po przeczytaniu twojej odpowiedzi dalem mu ostatnia szanse. I dziwne - odpalil sie.... na aspi 4.60 jak w readme (wczoraj je zainstalowalem, ale wczoraj na nich nie dzialal). Niestety, za duzej wiedzy o tym co to c1,c2 jest nie mam i konfrontacja z programem przerosla moje mozliwosci zrozumienia wiec mu odpuszcze ;-)
Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:56. |