Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Skoki Narciaeskie 2003 (https://forum.cdrinfo.pl/f5/skoki-narciaeskie-2003-a-16706/)

Ice 12.02.2003 23:34

Cytat:

Y@nkee_PL napisa***322;(a)
polskiorzel.w.interia.pl

hmm... czyli podobnie jak w poprzednich edycjach gry
podejrzewam co jest mozliwe, ze skutecznosc ladowania zalezy od wytrenowania naszego zawodnika, i dlatego chyba nalezy ladowac na obie nogi, a dopieru po odpowiednim wyszkoleniu mozna probowac ladawac telemarkiem :glaszcze: ;)

Mozliwe tylko do tego czasu gra na tyle mnie zniechecila ze nie chce mi sie juz do niej wracac.

Y@nkee_PL 12.02.2003 13:47

polskiorzel.w.interia.pl
Cytat:

Przed skokiem radzę sprawdzić, z której strony wieje wiatr. Żeby odbić się od belki należy kliknąć dwoma przyciskami myszy naraz po zapaleniu się zielonego światła. W czasie zjazdu nie mamy wpływu na skoczka. Kiedy zawodnik jest na progu wciskamy dwa przyciski myszy naraz i energicznie przesuwamy mysz do siebie. Jeśli chcecie lecieć daleko radzę odbijać się wcześnie. W czasie lotu wiatr może znosić skoczka, wtedy trzeba przesunąć mysz w przeciwnym kierunku. Kiedy widzimy, że należy lądować (bardzo trudno wyczuć ten moment szczególnie gdy źle wyszło wybicie) należy przesunąć mysz energicznie do przodu i kliknąć dwoma przyciskami myszy, żeby zawodnik wylądował na obie nogi, lub szybko jeden po drugim by wylądował telemarkiem. Tutaj zalecam lądowanie na obie nogi.
hmm... czyli podobnie jak w poprzednich edycjach gry
podejrzewam co jest mozliwe, ze skutecznosc ladowania zalezy od wytrenowania naszego zawodnika, i dlatego chyba nalezy ladowac na obie nogi, a dopieru po odpowiednim wyszkoleniu mozna probowac ladawac telemarkiem :glaszcze: ;)

sayan 12.02.2003 09:59

ja grałem ..chyba tylko w 2001 :) i nienarzekałem :)

gierka nawet troszke wciagneła :) ale głośniki wyłączylem po 10minutach :) komentator do bani

Y@nkee_PL 12.02.2003 01:40

qrcze, musze to zalatwic i pozaliczac pare gleb :D
gralem we wczesniejsze i musze najpierw w 2003 zagrac zeby sie przekonac czy lepsze czy gorsze od poprzedniczek ;)

Ice 11.02.2003 23:35

Rowniez mam ten sam problem :)
Mysle ze wczesniejsze wersje tej gry byly bardziej udane !!!

Kasprzak 11.02.2003 20:18

Re: Skoki Narciaeskie 2003

Cytat:

lacrimoso napisa***322;(a)
czy ktos moze mi powiedziec jak sie w tej grze ladnie ląduje? probowalem juz wszystkich mozliwosci z mysza i za kazdym razem zaliczam glebe, szkoda mi juz troche tych skoczkow...

bede wdzieczny za pomoc

tez mialem z tym problemy dlatego wywyalilem te gre bo mnie zdenerwowala(( (( WIELKA PLAMA S2003!

lacrimoso 11.02.2003 20:12

Skoki Narciaeskie 2003

czy ktos moze mi powiedziec jak sie w tej grze ladnie ląduje? probowalem juz wszystkich mozliwosci z mysza i za kazdym razem zaliczam glebe, szkoda mi juz troche tych skoczkow...

bede wdzieczny za pomoc

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:31.