![]() |
napęd nie jest dostępny, urządzenie nie jest gotowe
Czy komunikat np. G:\nie jest dostępny podczas próby czytania z cD-romu jest tylko tak bardzo charakterystyczny i uciażliwy dla sprzętu LG. Słyszałem ze istnieje możliwosć zrobienia czegoś co pozwoliło by nie zawracać urzytkownikowi komputera głowy skoro za chwile i tak napęd bedzie gotowy.(rymuje sie nawet :) ) Czy da się cos zrobić oprócz zmany CD-romu na inny żeby pozbyć się tego typu komunikatów????
|
mógłbyś trochę lepiej wyłumaczyć o co chodzi ?
nie mam LG ;) ^_^ |
co?
kiedy? jak? gdzie? po co? |
Jaby to wytłumaczyc. Powiedzmy ze mój stary poczciwy samsung nie męczył mnie komunikatami w takim stylu. Po nacisnięciu ikonki CDromu poczciwie odczekał swoje i otworzył zawartość. Chodzi mi o to!! A dlatego mi to przeszkadza bo jestem w gorącej wodzie kąpany i drazni mnie mnie to. Po prosytu słyszałem ze jest jakis na to sposób. Pewnie bedzie ciezko zeby ktos na to wpadł ale moze... kto wie... POZDRO
|
nie wiem co masz teraz za CD ale musi byc lepszy od szajsunga ;)
1. wkaldasz płyte do cdzłoma 2. klikasz na ikonie cd i chcesz ujrzeć jej zawartość lub autorun 3. zanim cd rozkręci płyte i odczyta zawartość pojawia ci sie komuniakt anuluj / ponów próbe czy coś takiego ? to jest chyba związane z czasem spin down i spin up, mozna to jakos podregulować, ale po co ? chyba jakis z nero tools cos takiego umozliwiał albo zobacz na str. producenta.... chba że to jest cd-rom z tzw. wielką diodą - czyli straszny badziew nadający się tylko na złom... |
Cytat:
No tak... Ja mam LG 52x. Zobacze w TOOLsach Wkurza mnie to bo tak nie miałem. A pytanko jeszcze przy okazji. W jaki sposób sprawdzic na jakim chipie jest nagrywara??? Żadne Sandry mi tego nie pokazują... |
:D:D:D:D:D:D:D:D
Duchol - dobry koles jestes juz Cie lubie!! Hehehehe... |
Cytat:
Taki jestem zabawny czy mam śmieszne problemy8) |
Cytat:
|
Cytat:
DUCHOL żeby spr. jaki ma chip to chyba musisz rozkręcic bo programu nie znam ale zobacz najpier na cdrinfo.pl tam jest dział o nagrywarkach i ich bebechach... i chipach... |
Cytat:
Sorry za zapomnialem o Tobie!! Wybacz ... juz to robie!! LeWaP - a Ciebie pochwalam za deszyfracje postow DUCHOL`a :D:D:D:D |
No to pięknie! W końcu deszyfracja tez rowija umysły takie jak wasze.
Chociaż nie rozwiewa moich problemów:idea: |
Cytat:
miej cierpliwość a będzie ci dane bez ryzyka nie ma zabawy ;) informacja ma teraz największą wartość... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:30. |