![]() |
MANTA Głośniki Multimedialne 600wat ?
Witam !
wczoraj zakupiłem wkońcu głośniki, niestety niemiałem dużo pieniedzy i wybrałem o taki zestaw 4+1 Manta Głośniki MultiMedialne MM 600wat -ochronna tarcza magnetyczna -subwoofer + 4 satelity -wysokiej jakości dźwiek stereo -wbudowany zasilacz -moc głśników P.M.P.O 600wat -Wysokie parametry pasma przenoszenia subwoofer 20Hz-130Hz satelity 100Hz-20Kh -wygodny regulator niskich tonów - basów -dioda sygnalizująca zasilanie -moc głośników R.M.S.SW x 2 -impedencja 4" 4ohm-woofer -wymiary 96x210x149mm 90x108x115 - satelity x2 -Polska instrukcja obsługi w środku -Gwarancja 12miesiecy co o tym sądzicie ? cena to ..139zł Geant -Wrocław :) ja niejestem audiofilem wiec i tak bede zadowolony, a pozatym to śa moje pierwsze głośniki z Subwooferem wiec niemam z czym porównac ? prosze was o opinie :) pewnie połowa napisz CREATIV - ale cena... |
Re: MANTA Głośniki Multimedialne 600wat ?
Cytat:
pozdrawiam:) |
orm .. "..ja tu tylko .... ... przepisuje :) " pzdr
p.s. i znowu mnie nie bedzie ok. 3 dni :) wkońcu narty - SPALONA :) |
Ilość załączników: 1
a o to i zdjecie :
|
Cytat:
|
te 600 Watt to jest chuba pmpo czyli moc chwilowa przy danym impulsie
napisz ile mają faktycznie mocy ale z doświadczenia wiem że w sumie nie przekroczą 30 W |
Cytat:
Na bank to moc pmpo.No jak 600W To by bylo ogromnne pudlo jakby to byla rzeczywista moc |
Cytat:
pozdrawiam:) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:12. |