![]() |
Folder Guard
Instaluje program Folder Guard 5.3 lub 5.4 Professional.
Wszystko sie ladnie instaluje. Rejestruje go :P - wszystko jest w porzadku. Ukrywam sobie pare folderow - tez jest w porzadku....ale. Co jakis czas wychodzi komuniukat czy dalej chce aby Folder Guard byl aktywny i jest TAK lub NIE. Jak ktos wezmie NIE to to co schowalem bedzie juz widoczne. Co mam zrobic aby nie wychodzil ten komunikat (przypominam, ze zarejestrowalem program). Moze cos w opcjach....ale co ?!? |
Czeka... moze ktos mi powie.
A tak szczerze to chcialem go po prostu wyniesc na wierzch.:P |
Nie mam pojęcia co się dzieje???
P.S. Mógłbyś mi podaćlinka skąd go ściągnąłeś na maila i oczywiście rodzynka lub serial |
Sciagnelem go bodajrze ze strony Komputer Swiata.
A rodzynka znajdziesz bez problemow na atalaviscie. Co nie oznacza ze dalej wiem co jest nie tak... Naprawde nikt nie wie :buu: ? |
Byc moze masz nie naswierzsze rodzynki lub wlaczona jakas feralna opcje.
|
ale czy ktos moze mi powiedziec jaka...?
|
a ja mam taki problem że po zaintsalowaniu wersji 5.5 pro niby wszystko jest OK ale nic tak na prawdę nie działa :(
te hasła ani ukrywanie nie dziła... czy to przez zły ulepszacz ? tzn. koraliki ;) |
Jeśli używasz XP/2000 to polecam Hide Folders XP.
Ukrywa skutecznie, ale bez ingerencji w system plików (co ma swoje wady i zalety). Zobacz http://www.fsprolabs.com/ Z koralikami też nie ma kłopotu (astalavista). pozdr |
Cytat:
Przed chwilą poleciłem go w innym topicu. |
A ja polecam Polski program do ukrywania folderów GM Ukrywacz do ściągnięcia stąd
Niewiem czy to freeware czy shareware????????? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:48. |