![]() |
Xp-problem z ponownym uruchamianiem
Jak w temacie ,wczoraj zainstalowałem na czysty dysk(po formacie ) xp pro i jezeli nie chce go zamknąc, a uruchomic ponownie to on i tak wyłącza mi sie całkowicie a 'stan oczekiwania' nie działa wogóle.wczesniej tez miałem tego samego Xp na tym samym dysku i nie było problemów.
|
tak sie zastanawiam od wczoraj czy przypadkiem nie masz cos namieszane w 'Opcjach zasilania', rzuc tam okiem
|
Witam !
Miałem takie cudo po zainstalowaniu karty sieciowej w systemie ! Komputer podczas restartu zawieszał sie a podczas gdy chciałem zmknąć system komp przechodził w stan oczekiwania. Problem polegał na nieprawidłowym zainstalowaniu karty sieciowej tj gdy system pyta czy ponownie uruchomic kompa po instalce sterów do sieciówki i po właczeniu opcji udostepniania plików i folderów. wyjscie jest banalne / LeWap ten problem pomógł rozwiazac / wystarczy nie klikac na tak tylko recznie zrestartowac kompa ! PS: Wszystko działo sie na WIN 98se. PS2: Moze da cos zamiana karty sieciowej do innego slota itp. Pozdrawiam |
Już wszystko działa ,nie wiem dlaczego bo niczego nie ruszałem.Samo sie popsuło samo sie naprawiło:) :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:32. |