![]() |
To nie pierwsza osoba co dostala bana za brak kultury. Takie przypadki beda analizowane i szyko usuwane z forum.
|
Cytat:
koles zle trafiles 1)na moderatora 2)obrazasz ludzi sie tu wypowiadajacych 3)chamstwa tu nie tolerujemy - miales zly dzien to sobie zagraj w jakiegos fpp Zegnamy |
Cytat:
dziwnie sie zachowujesz jak na kogos z sdi ktore mozna latwo namierzyc ps. przeczytaj to co ci napisalem wczesniej - jest zdecydowanei an temat ps2. jestem tu moderatorem ps3. przeczytaj jesli zdazysz - za ten tekst masz bana na caaalej lini |
Nie wróżę ci długiego życia na tym forum.
P.S. PLONK, tak na wszelki wypadek. |
Cytat:
Ps. Mam nadzieje, ze takie gowno jak ty szybko zniknie ze sceny i nie bedzie dalej smierdzialo. Ps2. A to do Impio nie chcem pomocy od ciebie i od ludzi ktorzy nie kumaja bazy. Jak szukasz pomocy to napisz pytanie a nie odpowiadaj chyba, ze jestes w przedszkolu to wtedy chyle czoła ;P, ludzie ktorzy kumaja bazke i sa sklonni do pomocy pomoga. Cu all. Ps2. |
Cytat:
|
a dlaczego nawet skoro nie mam pojecia na jakis temat nie moge sie wypowiedziec?????? przeciez nie tylko ty oczekujesz odpowiedzi na ten temat a jesli ktos ma problem ktorego tu nie ma a nie chce zalozyc nowego tematu i szuka po odpowiedziach ???? a skoro jestes taki madry to po co zakladasz temat jezeli nie chcesz nawet pomocy od innych?
|
kim ty jestes ze tak wszsytkich po katach rozstawiasz? co? pisac bedzie tu kazdy kto ma na to ochote - i zachecam do tego innych niniejszym - szacunku ci brak kolego
|
Cytat:
|
paradox to jest forum i kazdy moze pomagac a przynajmniej sprobowac !!!!!!!!!!!!!! a skoro chcesz odpowiedzi to lepiej kazdego wysluchac a jesli nie chcesz to po co zadajesz pytania??????
|
wiec tak - zadnego zapisywania plyty w rejestrze - to bajka i bzdura
dalej - owszem nagrywarka umie przeczytac ATIP i dlatego kopie bezpieczenstwa nei chodza z CDRW (czhyba ze 'ukryjemy nosnik') - ale nie jest wykluczone ze funkcje odczytu atip dodano do zwyklych napedow (nie ma przeciwwskazan - choc poco to komu - nie wiem) - ale to bym odrzucil podobny problem - tym razem z Medieval: Total War zaklocal mi radosc z grania - i niestety mimo wielo prob nie udalo mi sie odpalic tej gry z kopii z DVD - program wykoywal nieprzepisowaa operacji i byl zamykany - podejzewam ze te nowe safediski (medieval) i securomy (w3) maja jakas metode wykrywania kopii - jakis roznic, czegostam i DVD potrafi im w tym pomoc - bo tego Total Wara przegrywalem 7 razy na kilku roznych nagrywarkach (powiedzmy ze mam doswiadczenie) i d... od pewnego czasu gram z obrazu - a pudelko lezy w szufladzie bezpieczne - to dziala zawsze niewykluczone ze bedziesz sie musial pogodzic z takim zonkiem (dodam ze ja mam dvd lg 16x - moze ty tez?) |
Jesteś trochę za nerwowy. Gość chciał pomóc, a Ty na niego z mordą.
Robiłem kilka kopii tej gry clonem i nie było żadnego problemu z odczytem na CD czy DVD - romie. Na CDRW jest jasne, że się wykrzaczy. Musiałeś coś spie...przyć ewentualnie wina sprzętu. Robiłeś obraz płyty z dvd czy cdrw? Próbowałeś odczytu z oryginalnej płyty na tym dvd? |
[QUOTE]SEBAwl napisa***322;(a)
Ale mu dogadałeś^_^ Wydaje mi się, że wcześniejsza (oryginalna) płyta została zapisana w rejestrze. Przez to pirat musi być odczytany w wybranym napędzie. Ja też mam ten problem (jak już wcześniej pisałem), tylko na DVD mi idzie, a na CD-RW pisze "pleace insert CD" (czy coś w tym stylu). Odziwo nawet po sformatowaniu dysku i wgraniu świeżego Windowsa problem mi się pojawia. Trochę to staje się skomplikowane...(( [/QUOTE Na cdrw ci napewno nie odczyta bo cdrw rozpozna plytki ale DVD i CD-ROM powinien. U mnie czyta tylko cd-rom a nie wiem dlaczego DVD nie czyta, tego probuje sie tu dowiedziec. Do odczytania z CD-Roma i DVD nie potrzeba dodatkowych programow tylko do odczytu z cdrw potrzeba. W takim wypadku polecam Daemontool dziala idealnie. Mam nadzieje, ze chociaz ty juz wszystko wiesz. Pozdrawiam |
Cytat:
Gra nie odpali z cd-rw ponieważ tylko nagrywarka potrafi rozpoznać czy jest włożona płyta tłoczona, czy też cd-r, Aby "oszukać" skopiowaną grę, by działa z cd-rw należy mieć uruchomiony program clone cd lub alkochol 120% z opcją : "ukryj nośnik cd-r" !!!!:idea: |
Cytat:
Wydaje mi się, że wcześniejsza (oryginalna) płyta została zapisana w rejestrze. Przez to pirat musi być odczytany w wybranym napędzie. Ja też mam ten problem (jak już wcześniej pisałem), tylko na DVD mi idzie, a na CD-RW pisze "pleace insert CD" (czy coś w tym stylu). Odziwo nawet po sformatowaniu dysku i wgraniu świeżego Windowsa problem mi się pojawia. Trochę to staje się skomplikowane...(( |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:16. |