![]() |
Feurio - brak napedu !!??
Hej. Ludzie pomóżcie. Zainstalowałem właśnie sobie tego Feurio i nie widzi mi mojej nagrywarki CGE 8160. Co trzeba zainstalować lub ustawić żeby to cholerstwo działało.
THX |
... wiem co jest tego przyczyną ... oczywiscie ASPI jakiś bład jest z tymi sterownikami!!! ale co dalej??
|
Po zainstalowaniu Aspi powinien zobaczyć nagrywarkę.
A czy w innych programach do nagrywania widzisz nagrywarkę ? |
... wlasnie oto chodzi ze nie i ClonyXXL tez padł Alcohol działa...
|
Zapewnie po zainstalowaniu Win XP. U mnie było to samo. Aspi pomogło.
Pozdrawiam |
Oki to teraz z innej beczki. Mam system postawiony od poniedziałku (jak widać świeży), i zawsze instaluje tak żeby na samym końcu po zainstalowaniu programów do nagrywania odbyła się instalacja sterowników ASPI. Ale dziś cos mnie podkusiło żeby zainstalować FEURIO i ***8230; mam za swoje. Problem jest tego typu ze nie działa CLONYXXL (po zainstalowaniu FEURIO) i on także nie działa. ASPI na pewno są zainstalowane, bo sprawdzałem Aspichk.exe i Aspichk1.exe (2 różne). Wszystko niby w porządku, ale coś jest nie tak??!! Jak się wkur***8230; to odinstaluję wszystkie programy, ale czy coś to da?
Czekam na opinie i porady!!! |
Nie chodzi o to, że są tylko o ich wersję potrzebna jest najnowsza.
Spróbuj Aspi 4.72a2 |
Cytat:
|
Spróbuj ForceASPI
|
... prblem rozwiązany . odinstalowanie wszystkich programów do nagrywania nie pomogło ale za to przeinstalowanie ASPI z wersji 4.71.2 na 4.6xx zadzaiałało.
Pozdrownienia dla wszystkich. THX |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:47. |