![]() |
wIELKI JOŁ JEDNO MAŁE PYTANKO:)
JAK MAM ZROBIC TAK ABY PODCZAS ZGRYANIA CZEGOS Z PŁYTKI W NERO WIECIE JAK SIE OTWORZY OKNO TO PREZENOSISZ CAŁA ZAWARTOŚĆ PŁYTKI DO OKNA iso CZY JAKOS TAK ZEBY TA ZAWARTOS ZAPISYWAŁA SIE NA D A NIE NA C BO NA C MAM "Kwiaty Polne" ZA MAŁO MIEJSCA:( PRÓBOWAŁEM W PREFERENCJACH W PAMIĘCI TYMCZASOWEJ I "Kwiaty Polne" NIC SIE NIEZMIENIŁO SORY ZA SŁOWNICTWO ALE JUZ MNIE TO "Kwiaty Polne" "Kwiaty Polne" "Kwiaty Polne" ((
|
wybacz stary - ze slownictwem to nie tutaj
i pisz malymi literami - nastepnym razem - nie bede wycinal bluzgow tylko wytne caly post |
Joł stary wassssupp
no to mamy problemo bo ja nie qmam o co leci, jaki d, jaki c masz dwi nagrywajki czy kie? jak przeciongash do "iso" jak to zarzuciłes to pali sie to na cd (naped nagrywajki).. a tak to oswiec nas qmpli bo my jeszcze 8.mej mili nie widzieli no nara Joł |
Z tego co zrozumiałem to NERO chce stworzyć obraz na dysku,
natomiast ma nagrać na CD. Przede wszystkim jeżeli uruchamia się kreator to musisz go zamknąć i to drugie okno też. Po przeciągnięciu plików do nagrania wchodzisz w plik>zapis na CD następnie w opcjach "CD-ROM ISO" zaznacz "Użyj wielu nagrywarek", wtedy po naciśnieciu nagrywaj będziesz mógł zdecydować, czy chcesz nagrać obraz, czy też chcesz użyć nagrywarki. |
Re: wIELKI JOŁ JEDNO MAŁE PYTANKO:)
Cytat:
a twoj problem moze rozwiazac zmiana domyslnego umieszczenia tymczasowych plikow nero (poszukaj w opcjach) :P |
Ilość załączników: 1
sprawa jest prosta, tez mnie to denerwowalo ;)
w Nero wybierz: Plik -> Preferencje i tam... (patrz na obrazek) :) |
A propos kwiatów polnych to mam pytanie: jaki to gatunek, kiedy kwitną i na czyim polu rosną? :D :D :D
|
osobiscie z kwiatow polnych preferuje Maki - maja wiele zastosowan i mozna je bezkarnie deptac - bo to chwasty :D
|
Sid, coś ty maki to chwasty !!??, chyba nie jadłeś dobrego makowca w życiu :*
|
jadlem...
i mi nawet smakowal - ale jako ze lubie miec usprawiedliwienie (takie glupie i przed soba) to chwastowatosc makow mi wystarcza zeby czasem z przekrwionymi oczami i dziwnym usmiechem skakac po nich i deptac... bu... bu... buaaaaahahahaha... :chytry: |
Cytat:
Zanika wowczas, ow dziwny usmiech, pojawia sie za to dobrze znajomy grymas..... PS: ja np. plywam na lodkach typu Mak i sobie je chwale! A makowiec...lubie i to bardzo. |
to sie chyba nie powstrzymam - usmiech u mnie zadkim gosciem - nawet taki z weidentnie zlymi zamiarami...
eh.. czy jestem tu jedynym ktory nie plywal na lodkach? |
nie wiem o jakie lodki chodzi, ale jakie by to nie byly, to na zadnych nie plywalem :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Ty bandyto!!! Spłoniesz w piekle za to coś napisał. Katolickie Towarzystwo Ochrony Przyrody |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:10. |