![]() |
Gdzie kupić czarne Espery w B-B i Białymstoku???
Prezszukiwałem forum w odpowiedzi na te pytanie, ale nie było nic.
szukalem parę razy, wiec w końcy postanowiłem zapytać. Czy ktoś może wie, gdzi można kupić te "dobre" "czarne espery" (Esperanza black) w Bielsku i w Białymstoku? Najlepiej podajcie adresi sąsiedztwo, w jakim się snajduje dana lokalizacja. Z góry dziękuję wszystkim/ |
Chciałbym tylko dodać, że bardzo by mi zależało na czasie.
W ostateczności mogą być też okolice Bielska. |
W Białymstoku możesz poszukać na Rocha w pawilonie ('pasaż' czy jakoś tak, na dole jest Simmtech i wiele inncy komputerowych), na Mazowieckiej (sklepik - hurtownia w takim domku) albo na Sienkiewicza też jest taki pawilon i tak sklepik z płytkami.
Pozdrawiam :) |
Wielkie dzięki!
Ale mógłbyś mi podać troszkę więcej szczegułów (nr ulicy, w jakim, charakterystycznym sąsiedztwie znajdują się sklepy np. na przeciwko ratusza ;-)). Nie jestem z B-Stoku. Moja siostra tam pojechała, ale też nie zna tego miasta. Wysyłam jej kolejne smsy z instrukacjami ;-). |
Cytat:
Na Mazowiecką to jedziesz Legionową i zaraz masz ten sklepik (po drugiej stronie za blokiem jest 4lo) jest duża tablica reklamowa, łatwo trafić. Na Rocha to jest pawilon drugi po prawej stronie jadąc od Lipowej (jest w nim dużo komputerowych sklepów, z płytkami na niskim parterze). |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:57. |