![]() |
czarne płyty (wierzch) i odpowiedni marker - (białe istnieją?)
Kupiłem dzisiaj po raz pierwszy czarne płytki AKOSS 48x 700MB. Są dobre (i ładne :) ), ale nie mam czym po nich pisać bo wierch też mają czarny i okazuje się że niebieskiego i zielonego markera Dysan -- nie widać prawie.
Byłem w kilku sklepach, ale nic dobrego nie znalazłem. Czy ktoś gdzieś kupił w Warszawie coś takiego jak biały marker odpowiedni do CDR (albo np. srebrny)? Niektórym ten problem pewnie wyda się idiotyczny, ale ja mam sporo płytek nad którymi muszę zapanować - wsadzam je do foliowych żółtych półprzezroczystych kopert i opisuję tak samo... Zresztą posiadacze większych kolekcji pewnie mnie zrozumieją... |
Re: czarne płyty (wierzch) i odpowiedni marker - (białe istnieją?)
Cytat:
nie jestem z wawy, wiec nie wiem gdzie mozesz je dostac poszukaj w sklepach z artykulami szkolnymi albo w podobnych ;) moze jakas wyprawa do hipermarketu :) |
sa na mur - osobiscie polecam edding 780
|
Re: czarne płyty (wierzch) i odpowiedni marker - (białe istnieją?)
Cytat:
Zwykle stsuję foliopisaki czarne i czerwone po kilka złotych, a do tych płyt musiałem kupić taki foliopisak biały za 20 zet. 5 Akossów wyszło... baaaardzo drogo. :) |
Hehehehe ja mialem farta bo kiedyś tak sobie wpadły mi w ręce 2 markery białe i tak już zostal0o więc jak kupiłem czarne samsyngi to mialem czym mazać po nich. Ale fakt że robi się głupio jak nie da się pisać po płycie:)
|
białe i srebrne 100% są ..
popatrz w sklepach papierniczych ! |
Cytat:
|
no ja tez ostatnio zakupilem czarne Akossy x32
i powiem, ze nawet fajny nosnik. Podpisalem czrnym markerem i musze sie troche przygladac:o hhahah Ciekaw jestem ile za nie placiles?? A propos czarnych samsungow - gdzie mozna to cudo znalezc? |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:07. |