![]() |
o i bardzo ci dziekuje :):P
|
hmmm
koles ostro poczynal z brzydkim slownictwem obrazajac innych agrsja wystepujaca tutaj jest spowodowana faktem ze pytanie o bios do tej kokretnej nagrywarki pojawilo sie tu w ostatnim tygodniu 4 razy - ile razy mozna prosic o uzywanie wyszukiwarki? 'szukaj' dziala i oszczedza nam nerwow a pytajacemu czasu - a jak jeszcze ktos przychodzi tu z postawa wybitnie roszczeniowa - "DAWAJCIE a jak nie to jestescie $%^%^*#%^@^%" to niech sie wypcha sianem i wraca do kolegow najpiekniejsi sa jednak goscie ktorzy swoj post koncza - 'nie chce mi sie szukac' - no to mi (mam wrazenie ze 'nam') nie chce sie odpowiadac PS. na pytanie ktore zadal kolega avi odpowiedzialem |
Cytat:
Mam prośbę. Jeżeli ktoś nie ma ochoty i cierpliwości odpowiadać na posty nowych forumowiczów, niech po prostu nic nie pisze i kropka. Miałem nadzieję, że to forum służy między innymi po to aby sobie wzajemnie pomagać a nie popisywać się swoją wiedzą przed całym światem. Takiej agresji w stosunku do "nowych" nie spotakałem na żadnym Forum. Bardzo mi przykro z tego powodu choć bardzo sobie cenię CDRinfo z innych powodów. Pozdrawiam loRet81 |
oki dzieki
|
mozna sie dowiedzeic - wyraznie ci napisalem ze nie ma takeigo biosu
nie mozna za to bluzgac - i to egzekwuje z cala surowoscia |
jestesci smieszni wszyscy nie mozna sie onic zapytac dziekuje
|
Sid, ja chętnie się dowiem, co avi sądzi na temat ludzi skłaniających do samodzielnego myślenia :D ^_^ :D ^_^
|
avi - jeszcze jedno slowo i banan
taki bios nie istnieje - czy ty wogole wiesz co to jest bios, jak to dziala i o co w tym chodzi? |
dziekuje wam za odpowiedzi tyczy sie tych dwóch taki brzydki wyraz - ale napisany z polskimi literami - podziwiam - Sid the Rat pozdrawiam wszystkich wporzadku
|
Cytat:
|
Zastanawiam się do czego służy...Forum...?
Czy to lenistwo czy wygoda...? pozdrawiam....;) |
Bios
Czy jest jakis bis przyspieszający nagrywarke lg 8081b
jak tak to bym prosił życzliwą osobe na przesłanie mi go na meila avi__2002@tlen.pl z góry dziękuje.. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:54. |